Hjem MODE OUTFIT MED MINE NYE ALEXANDER MCQUEEN SNEAKS

OUTFIT MED MINE NYE ALEXANDER MCQUEEN SNEAKS

af Frederikke Egel

GENBRUG BLAZER (similar*) | NELLY STRIKKJOLE (similar*) | ASOS PREGGO JEANS (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*) | CHANEL TASKE (similar*) | GUCCI SOLBRILLER (similar)

Forleden luftede jeg mine nye Alexander McQueen sneakers* for første gang, og de var lige så fantastiske, som jeg havde håbet. Jeg havde dem endda på igen i går, selvom det er lidt svært at hoppe i et par nye, flotte, hvide sneakers, når vejret er så skiftende. Haha. Udover mine nye sneakers, så havde jeg også mine nye Gucci solbriller på, og så havde jeg fundet min gamle Chanel taske frem, som jeg ikke har brugt i 100 år. Den er lidt større, end de andre jeg har, og det er faktisk super praktisk. Det havde jeg nok bare lidt glemt i min forblændelse over de mange, nye tasker.

Jeg har længe sukket over de her McQueen sneakers*, ligesom jeg stadig sukker over de her Balenciaga støvler*, så jeg kunne godt forsvare overfor mig selv at bruge så mange penge på dem, når jeg nu har knoklet så hårdt på det sidste + fik solgt godt ud på loppemarked. MEN hvis man nu ikke føler for at bruge så mange penge på sneakers, så har Adidas* altså også lave nogle ret cool sneakers med lidt plateau, som er en rigtig god erstatning for de andre – til noget mere betalelige priser. Især nu når de er sat ekstra meget ned! Disse* og disse* er bl.a. sat ned med 20% lige nu! Nedenfor har jeg fundet lidt forskellige bud på cool sneakers fra McQueen og Adidas.

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER*

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER*

You may also like

Skriv en kommentar