Hjem PERSONLIGT VIDEO: VI LAVER (ENDELIG) PUSLEPLADS, ER TIL 3D SCANNING OG STEMMER

VIDEO: VI LAVER (ENDELIG) PUSLEPLADS, ER TIL 3D SCANNING OG STEMMER

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBE HER

Der var fuld fart på min dag i går, så jeg tog mit kamera med i hånden og filmede vores hyggelige gøremål. Vi fik krydset en masse af på vores to-do liste i forhold til baby E’s ankomst; vi fik (endelig) lavet pusleplads ude på vores badeværelse (det er blevet få fint! Se det i videoen), vi var til 3D scanning og hilse på lille fisen for sidste gang, inden hun kommer ud til os (om en måned!! What!?), vi fik stemt til kommunalvalget, og så hyggede vi resten af aftenen.

Se også: Vi ser vores baby til 3D scanning <3 

Jeg håber, at I kan lide videoen og vores nye pusleplads. Hvis I ikke fik set den videoen fra vores 3D scanning i uge 30 (jeg er i uge 36 nu), så kan I tjekke den ud her. Der får man meget bedre billeder af vores lille prinsesse.

Ih, jeg glæder mig så meget til at pusle vores lille fis her <3 Er det ikke blevet godt?

Mit outfit: 
Wrangler jakke HER.
Other Stories strik HER (reklamelink).
Alexander McQueen sneakers HER (reklamelink).
Preggo jeans HER (reklamelink).
Carriwell støttebælte HER.

You may also like

2 kommentarer

Stinne Lange 9. januar 2018 - 10:18

Hej Frederikke.
Hvor er lyskæden fra, den du hænger op ved puslepladsen?

Svar
Camilla 10. januar 2018 - 13:13

Jeg vil også gerne vide hvor lyskæden er fra? 🙂

Svar

Skriv en kommentar