Hjem PERSONLIGT VIDEO: SE DE SENESTE TING VI HAR KØBT TIL VORES DATTER

VIDEO: SE DE SENESTE TING VI HAR KØBT TIL VORES DATTER

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Hvis I ikke vidste det, så kan jeg fortæller jer det; det er dælme dyrt og omfattende at få et barn. 😉 Jeg er sikker på, at vi allerede nu har aaaalt for mange ting til vores forkælede datter, men som nye forældre så aner man altså ikke, hvad der er hoved og hale i den her jungle af ting, og hvor man skal starte og slutte, så vi suger til os af gode råd og tips og træffer derefter de beslutninger, som vi føler er rigtige for os. Nogle af dem er helt sikkert forkerte og helt hen i vejret, mens andre bliver helt perfekte til os. Det gælder nok både alt – inklusiv shopping. Det betyder nok også, at vi om et par måneder vil kigge tilbage og ryste på hovedet af os selv over alle de ting, vi har gjort, købt og ønsket os til vores datter. Haha

Ikke desto mindre så vil jeg gerne tage jer så meget som muligt med i processen og vise jer de ting, som vi køber, overvejer og gør. Jeg har indtil videre vist jer vores første køb i denne og denne video, og nu er det blevet tid til den tredje i rækken. Jeg håber, at I kan lide videoen og måske kan finde inspiration til, hvad I selv (ikke) kunne tænke jer til jeres børn, hvis I har sådan nogle, venter jer eller har planer om det i fremtiden.

Husk at følg med på min Youtube kanal for fremtidige videoer her.

LINK TIL TINGENE:
Maria Miffy lampe via Jollyroom
Ringsted Dun babydyne & -pude
Wheat Disney baby sengetøj*
MarMar Belita Rose body*
MarMar Belita Rose heldragt*
MarMar Belita Rose hue*
Alerin body
MarMar Leo taske*
40 uger efter af Cana Buttenschnøn
Dualac D-dråber
SmallStuff musik sommerfugl
Alerin stofbleer
SK’lander outfit
Okker Gokker tøj
Jurlique økologisk baby hudpleje
Cybex autostol Aton Q

You may also like

Skriv en kommentar