VIDEO: SPA, (GRAVID)MASSAGE OG KÆRESTEHYGGE

FØLG MIN YOUTUBE HER

Godaften piger. Jeg håber, I har en dejlig lørdag, uanset om I fester eller slapper af. Undertegnede har kastet sig i sengen og har planer om at blive her resten af aftenen. Jeg har været sammen med min barndomsveninde Sofie i dag, der spontant skrev. Så hyggeligt <3

Men i går lavede jeg noget, der var mindst lige så hyggeligt (måske liiiidt hyggeligere, men det må I jo vurdere ud fra videoen? 😉 ). Mark og jeg var i på besøg hos Arndal Spa, hvor den stod på massage for os begge, kærestehygge og middag ude. Og det filmede jeg selvfølgelig, så tjek videoen ud, hvis I vil se vores dag og min tykke mave i bikini. Hihi

I kan læse mere om vores behandlinger hos Arndal Spa her.

4 Comments
  1. Du behøver ikke opføre dig som andre bloggere, man kan godt mærke at du ikke er det. På den gode måde! Dyrk det du er istedet. Jeg er fan af dig men ville ønske du ikke gjorde så mange akavede ting som man kan se strider imod din natur. Fx da du rørte ved dit hår inden du gik ind i butikken…. just b yourself 🙂 <3
    Kram

    1. Tak for din søde kommentar – det er dejligt at høre <3 Men lige med hensyn til håret, så var det altså fordi, at det var RIGTIG fedtet, og det ville jeg gerne prøve at skjule på kamera, da det ikke er så lækkert 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.