Hjem RANDOM NU ER VI BABYKLAR + VIND DEN FINESTE KØREPOSE

NU ER VI BABYKLAR + VIND DEN FINESTE KØREPOSE

af Frederikke Egel

NORDLYS KØREPOSE via JOLLYROOM (her)

Årh, tænk lige når der om kort tid ligger en lille prinsesse i den her kørepose… Min prinsesse! Av, mit hjerte <3 Jeg glæder mig simpelthen så meget til at få alle vores ting i brug, når hun er ude hos os, for vi har virkelig fået, købt og modtaget de lækreste og fineste ting. Se bare vores nye kørepose fra Nordlys i det skønneste, strikkede materiale og i den flotteste grå farve! Den passer perfekt ned i vores 2 nye barnevogne, så den kan holde lille E varm og tryg i kulden.

Se alle de ting, vi har købt/fået/modtaget til vores baby her:
DEL 1
DEL 2
DEL 3
DEL 4

Udover at jeg har været så heldig at modtage den i gave fra Jollyroom, så har jeg faktisk også forhandlet mig frem til, at jeg må forkæle en af jer med en lignende kørepose – det er vel jul, og det er ikke kun mig, der skal forkæles. 😉 Konkurrencen foregår på min Instagram @frederikkeegel, hvor I burde hoppe ind og deltage, hvis I selv venter jer, kender en der gør eller vil forkæle en veninde/søster/anyone med en ekstra julegave. Køreposen har en værdi á 2000kr og er SÅ lækker! Deltag her.

You may also like

Skriv en kommentar