Hjem MODE VIDEO: SE MIN NYE TASKE + DESIGNER HAUL

VIDEO: SE MIN NYE TASKE + DESIGNER HAUL

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

– Find min strik HER*.
– Pssst… Koden “EGELDW” giver 15% rabat på ALLE ure og eksisterende tilbud hos Daniel Wellington resten af december!!

Hvis I troede, at jeg havde klaret mig igennem Black Friday uden at shoppe, så kender I mig ikke ret godt.. MEN jeg forsøgte at orientere min shopping omkring de ting, jeg virkelig har ønsket mig. Og mangler……. (Sidstnævnte kan måske diskuteres)

Så i denne video viser jeg mine nye, smukke designerkøb frem, som jeg simpelthen er så glad for og stolt over at have sparet op til. De fleste af tingene er købt til Black Friday med rabatter, så jeg var så heldig at spare lidt penge. Woop! Jeg håber, at I kan lide mine nye ting.

SE OGSÅ DISSE VIDEOER:
Mine mest brugte items på det sidste
KÆMPE try on haul
Random hverdagsvlog
Mine mest brugte items i september

PRODUKTER I VIDEOEN:
Alexander McQueen sneakers str. 40 HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
Swarovski smykker HER.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
Gucci solbriller HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
Céline solbriller HER.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
Tommy Hilfiger hat HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
Isabel Marant denim jacket str. 42 HER*.
– Lignende HER*.
– Lignende HER*.
Givenchy taske HER*.

You may also like

Skriv en kommentar