Hjem PERSONLIGT VIDEO: SE DE TING VI HAR KØBT TIL VORES BABY

VIDEO: SE DE TING VI HAR KØBT TIL VORES BABY

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Hvad siger I garvede mødre derude? Er vi ved at have nogenlunde styr på ting til vores datter, eller mangler vi noget? 😉 Jeg synes i hvert fald, at vores hjem sejler i ting til baby! Men hyggeligt, det er det altså! Og det er jo sådan nogle fine ting, synes I ikke?

Mon ikke det her bliver sidste video i min lille serie med ting, vi har købt til vores baby, inden fødslen? Det tænker jeg. Jeg er i dag 39+1, så jeg tænker, at det er begrænset, hvor meget vi kan nå at skrabe sammen (udover julegaver, selvfølgelig, men de får en video for sig selv). Hvis nu der er noget, vi brændende mangler, så siger I altså bare til. Ellers håber jeg bare, at I kan lide videoen og har lyst til at følge med på min Youtubekanal for fremtidige videoer her.

LÆS FLERE BLOGINDLÆG OM GRAVIDITETEN:
– Den dag jeg fandt ud af, at jeg var gravid DEL 1 HER.
– Den dag jeg fandt ud af, at jeg var gravid DEL 2 HER.
– Den dag jeg fandt ud af, at jeg var gravid DEL 3 HER.
– I dag har jeg én uge til termin, og … HER.
– 10 ting jeg ikke vidste om graviditet HER.
– Om at føle sig tilpas i sin graviditet HER.
– Sådan fortalte vi vores forældre om graviditeten HER.
– “Var graviditeten planlagt?” HER.
– Vores babys navn starter med HER.

SE FLERE VIDEOER OM GRAVIDITETEN:
– Se alle de ting vi har købt til vores baby #1 HER.
– Se alle de ting vi har købt til vores baby #2 HER.
– Se alle de ting vi har købt til vores baby #3 HER.
– Indholdet i hospitalstasken HER.
– Vi ser vores baby til 3D scanning HER.
– Vi laver puslebord og er til sidste scanning HER.
– Mit surprise babyshower HER.
– Q&A om graviditet, baby og parforhold HER.

You may also like

2 kommentarer

Hrith Rådberg 15. december 2017 - 18:57

Tror ikke jeres lille pige mangler noget ❤️ Håber på I får en rigtig dejligt fødsel ❤️ Glædelig jul og godt nytår ❤️ Hils alle i familien ❤️

Svar
Frederikke Egel 15. december 2017 - 20:56

Tak i lige måde, Grith!

Svar

Skriv en kommentar