Hjem PERSONLIGT SÅ KOM DAGEN: 40+0

SÅ KOM DAGEN: 40+0

af Frederikke Egel

280 DAGE SENERE KOM DAGEN ENDELIG! 40+0 <3 

Godmorgen fra elevationssengen, der i dag er ekstra svær at kravle ud af (jeg har dog lige været oppe og knipse det her mavebillede med mit Instax for indlæggets skyld #dedikeret). Jeg har været vågen sådan ca. 1000 gange i nat. Af bare spænding! I dag er jeg nemlig 40+0 uger henne i min graviditet, og jeg har ligget og nusset og snakket med min lille babymave i nat i håbet om, at det kan lokke hende ud fra sit skjul. Mon hun melder sin ankomst i dag på terminsdagen? Eller skal hun have et par dage mere? Det er ikke til at vide, men jeg er simpelthen så spændt. Spændt på den dag hun beslutter sig for at komme. Spændt på hvordan det kommer til at forløbe. Spændt på hvordan fødslen tager sig ud. Spændt på om mit vand går. Spændt på at møde hende. Spændt på at starte et nyt liv sammen med hende og Mark. Spændt på min rolle som mor. Spændt på at se hendes personlighed. Ja, jeg er faktisk spændt på det hele. På den positive måde. Jeg glæder mig mere end noget andet til det her. Og jeg (vi) er så klar. Så nu kommer hun bare, når hun vil. Men gerne hurtigst muligt. <3

Læs også: Se alle de ting vi har købt til vores baby (videoer)

Umiddelbart er der ingen tegn på, at i dag skulle være dagen, men alle jeg snakker med siger, at det kan vende fra det ene øjeblik til det andet, så jeg går og mærker efter og analsyere hvert et lille jag; er det nu? Var det en ve? Burde jeg ringe til Mark? Haha. Mon ikke jeg virkelig kan mærke det, når det endelig er. 😉

Siden i fredags har jeg haft noget mere rumlen/muren i maven, hyppigere toiletbesøg og heftigere plukkeveer end tidligere i graviditeten, men ellers mærker jeg slet ikke noget til min hval-efterlignende tilstand. Jeg sover igennem om natten kun afbrudt af 1-2 tisseture (medmindre jeg selvfølgelig gejler mig selv så meget op som i nat, så jeg ikke kan sove af bare spænding. Haha), jeg har taget omtrent 14kg på, hvilket kun kan ses på mave og bryster, jeg har kun meget lidt væske i ankler, fødder og ansigt (væsken i ankler og fødder kan afhjælpes en del ved at hæve elevationsdelen i fodenden. SÅ lækkert altså! Thank God for vores nye seng), og jeg mærker ikke noget til tidligere gener i lænd eller bækken længere. Til gengæld er min baby stadig lige så aktiv, som hun har været i hele graviditeten, selvom alle siger, at de bliver mere stille til sidst, fordi der bliver mindre plads derinde. Det er ikke tilfældet her. Enten er hun mindre end de skyder hende til, ellers er min mave stor. Jeg tror faktisk, at det er sidstnævnte, for det har 2 forskellige jordemødre påpeget grundet min lange overkrop, som de roser. Haha. Det er altså skørt!

Læs også: Vores jule- og nytårsplaner. Med eller uden baby?

Nu er der ikke andet for end at nyde min sidste tid med topmave og så ellers spændt vente på vores livs største øjeblik. Hvis I endnu ikke har gættet med i min; Hvornår føder jeg baby E“-leg, så kan I jo passende nå det endnu, da hun stadig ikke har meldt sin ankomst. I kan se, hvad de andre har gættet her og selv hoppe med på bølgen i kommentarfeltet. Det er simpelthen så hyggeligt at læse!

You may also like

3 kommentarer

Louise 21. december 2017 - 10:15

Det er dælme gået stærkt, synes lige I har annonceret jeres graviditet!
Men når det så er sagt så elsker jeg at følge med! Jeg er ikke et sekund i tvivl om i bliver de bedste forældre for E

Svar
Frederikke Egel 21. december 2017 - 10:18

Ja, ikk?! I uge 17 kunne jeg slet ikke forstå, at jeg en dag ville nå uge 30, and here I am – i uge 40!!!! Tusind tak!

Svar
Tina KH 22. december 2017 - 0:27

Så smuk du er med maven:-)
Har du fået lavet et gips aftryk af din mave?
Det kan du når baby er kommet til verden, så tage billeder af, hvor babypus ligger i gips maven måske i et lille skind.
Blot en idé, nemt at lave med gips strimler fra Matas eller apoteket, blot husk at smøre maven først med vaseline.
Du skal jo lave lidt hyggeligt og roligt, for mit gæt på fødsel er ikke lige nu:-)
Det bliver bare så spændende at se så lille og smukt et menneske titte frem.
Held og lykke:-)

Svar

Skriv en kommentar