20-25% RABAT PÅ BUKSEDRAGTERT (OG ALT ANDET HOS NELLY) - Frederikke Egel
MODE

20-25% RABAT PÅ BUKSEDRAGTERT (OG ALT ANDET HOS NELLY)

NELLY BUKSEDRAGT (her*) | BRONX SNEAKERS (her*)

Jeg skrev om Nellys PINK WEEK* i min forrige indlæg, og nu er der altså kommet en ny lækker deal hos dem; der er 20% rabat på alt andet end NLY, hvor der er 25% rabat. Det er altså en oplagt mulighed for at spare rigtig mange penge! I skal bare bruge koden: PINK ved check ud HER*. Der er få brands, der ikke gælder, men ellers er det bare med at shoppe løøøøøøs!!

Der er 25% rabat på min buksedragt HER* og 20% rabat på mine sneakers HER*. PS: jeg har min buksedragt i str M og passer den perfekt.

 

 1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER*

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Alberte
  23. marts 2018 at 2:20 pm

  Hvad størrelse har du den i? 🙂

  • Svar
   Frederikke Egel
   3. april 2018 at 8:22 am

   Str 38/M :*

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.