HENDE DEN FARVEFORSKRÆKKEDE - Frederikke Egel
MODE

HENDE DEN FARVEFORSKRÆKKEDE

MONKI KJOLE (her*) | MONKI SOKKER (her*) | NELLY SOLBRILLER (her*)

Det er ikke ret mange måneder siden, at mit tøj primært var sort, hvidt, gråt, blåt og andre forholdsvis neutrale farver, og så piftede jeg mine outfits op med anderledes sko og tasker, hvis jeg trængte til spragl eller farver. Men jeg skal da lige love for, at der er sket et eller andet med min tøjstil, efter jeg er blevet mor. Man kan nærmest dele min garderobe op i to; den ene del er sort/hvid og fra før fødslen, og den anden er farverig og spraglet og er fra efter fødslen. Det kan rent faktisk deles op i 2017 og 2018 (eftersom Elvira er født d. 31/12. Høhø).

Jeg er jævnt tilfreds med den udvikling, min garderobe (og jeg selv) har taget, og nu ææææælsker jeg print og farver. Og dét skal da hyldes! Og deles! Så her* er en af mine mest farverige kjoler. Fra Monki. Til sølle 300kr. Jeg er SÅ glad for den og håber, at I deler min begejstring. Mon I har bemærket den lille forandring i min garderobe? 😉

Kjolen kan findes her*. Sokkerne kan findes her*.

Læs også

8 Kommentarer

 • Svar
  Stine
  9. maj 2018 at 11:04 am

  Det ser seriøst godt ud til dig med flere farver

  • Svar
   Frederikke Egel
   10. maj 2018 at 7:47 am

   Tusind tak!! <3

 • Svar
  Julie
  10. maj 2018 at 3:19 am

  Jeg kender det alt for godt! Jeg fødte for en måned siden, og jeg har lige købt en karry-gul dunjakke. Det havde jeg ikke gjort før fødslen jeg synes man bliver meget inspireret af alt det mønstret og farverigt børnetøj, man lige pludselig skal købe

  • Svar
   Frederikke Egel
   10. maj 2018 at 7:48 am

   Ja, det kan da godt være, at du har ret i, at alt børnetøjet har en indflydelse. Det er skørt, som det kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Haha! Den der jakke lyder iøvrigt mega lækker!

 • Svar
  Anne-Katrine
  10. maj 2018 at 5:50 am

  Og jeg som troede at det bare var mig, inden jeg fødte min datter for 2 måneder siden var jeg også sort/hvid pigen. Men efter jeg har født skal der bare smæk på farverne og der skal ske noget. Glad for jeg ikke er den eneste der har fået det sådan ❤

  • Svar
   Frederikke Egel
   10. maj 2018 at 7:49 am

   Hahaha, jeg har det på præcis samme måde. Det er skørt, men nu også meget forfriskende. Og så er det jo perfekt til sæsonen! 😀

 • Svar
  Rebekka
  10. maj 2018 at 11:26 am

  Den er så smuk den kjole! Jeg har virkelig overvejet den, men frygter om den er god til min blege hud – bum bum…
  Hvordan er den i størrelsen, er den sådan meget løs i taljen/lidt oversize i det? Er meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle vælge, hvis det var – om man skal gå en eller to størrelser ned 🙂

  • Svar
   Frederikke Egel
   14. maj 2018 at 10:57 am

   Altså JEG er bleg nu, og jeg er sgu bare hoppet i den alligevel 😉 Den er løs over det hele og også løs i taljen, så hvis du kan passe den i armene, kan du godt stå en størrelse ned. Den er virkelig lækker!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.