Hjem MODE FINE OVERGANGSBLUSER

FINE OVERGANGSBLUSER

af Frederikke Egel

NELLY STRIK (her*)

Jeg delte igår ovenstående billede af min nye, alt for fine bluse, og den faldt i ret manges smag  hvilket jeg selvføgelig godt kan forstå, for den er så fin! Den er simpelthen bare fra Nelly og kan findes lige her*. Den har et super cool vintage-Gucci inspireret look og de lækreste farver til efteråret. Og så er den varm! Og dejlig blød! Så lækkert.

Nedenfor har jeg samlet en masse andre rigtig fine strikke og bluser, der nemt kan pifte et simpelt outfit op. Smid et par løse bukser eller jeans til med sneaks eller cowboy boots, IG så er du godt kørende med de her bluser! Jeg har selv klikket denne*, denne* og denne* hjem. Har I en favorit?

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

You may also like

Skriv en kommentar