Hjem PERSONLIGT DET DER HUS, VI (JEG) KIGGER PÅ

DET DER HUS, VI (JEG) KIGGER PÅ

af Frederikke Egel

CO’COUTURE KJOLE | NELLY SKO (her – reklamelink)

For et par uger siden besvarede jeg, ligesom man andre har gjort, en masse spørgsmål på min Instagram. Det var mega hyggeligt og en vildt fed måde at dele ud af nogle ting omkring sig selv, som man ikke lige får gjort hver dag. Selvom jeg er ret åben og deler ret meget ud af min hverdag, så sker der også ret mange ting, som jeg ikke får vist frem på de sociale medier eller får skrevet om herinde. Ikke nødvendigvis bevidst, men egentlig fordi jeg glemmer det nogle gange. Og bare lever livet uden telefonen i hånden. Det er i og for sig jo ret godt, men det gør også, at jeg nogle gange tror, at jeg har delt noget, som jeg ikke har.

Læs også: Om søvn og manglende rutiner

En af de ting kom frem under den spørgrunde; nemlig at vi (nok mest jeg) lurer lidt på hus. Vi har en søgeagent på app’en Sunday, hvor vi har indtastet vores økomiske oplysninger og til- og fravalgt de krav, vi har til vores fremtidige hus, så vi kun får relevante huse frem. Jeg har brugt app’en i mange måneder og holder hver dag øje med huse derinde – både de nye der kommer på markedet og dem jeg har haft favoriseret længe. Vi har også i sinde at bruge et par weekender på at tage til åben hus i nogle af de områder, vi kigger lidt på.

Jeg har hørt, at det skulle være sundt at komme ud og se en masse forskellige huse, selvom man har kastet sin kærlighed på et bestemt… Hvilket jeg har. For et par måneder siden faldt jeg nemlig over et gammelt 60’er hus, som jeg ikke har kunne få ud af hovedet siden. Og det har jeg delt med Mark. Sammen med den nye plantegning og mine indretningstanker. Hihi. Vi har været ude og kigge på huset for 2. gang, og vi er stadig lige så vilde med det. Jeg er i hvert fald! Mark er lidt mere tilbageholden end jeg er, men det er vidst noget med, at mænd ikke er lige så gode til at visualisere, som vi kvinder er, og det der lille hus kræver altså noget af en kærlig hånd. 😉 Og jeg kan bare se for mig, hvor godt det kan blive. Jeg mangler bare lige at få overtalt Mark helt. Så det arbejder jeg på. Jeg er blandt andet i gang med at finde en byggesagkyndig, der kan komme med os ud i huset og kigge det igennem samt give et overslag på, hvad de ting, vi ønsker at ændre, koster. Og om huset ér i så god stand, som tilstandsrapporten siger. Det håber jeg. Men nu må vi se. Vi står heldigvis i en luksussituation med en skøn lejlighed med rigelig plads endnu. Meeeen … 😉

PS: noget helt andet, så husk at deltag i konkurrencen om en dyne og pude til en værdi á 4498kr HER.

You may also like

Skriv en kommentar