Hjem SAMARBEJDER DET DER MED AT FINDE TID TIL SELV-PLEJE

DET DER MED AT FINDE TID TIL SELV-PLEJE

af Frederikke Egel

Indrømmet; jeg har godt nok forsømt mig selv meget, efter Elvira er kommet til verden. Alt har handlet om hende og har foregået efter hendes rutiner og vaner. Og det har passet mig ganske fint. For det var jeg indstillet på helt fra start. Det var Elvira før noget andet! #momoftheyear 😉 Men nu hvor Elvira er blevet så stor, at hun selv kan sidde og lege nede på gulvet eller kravle rundt i lejligheden, så har jeg liiiidt mere frie hænder til lige at få taget et ordenligt bad, give mig selv creme (eller endda en ansigtsmaske) på, redde håret helt igennem, barbere ben osv. Det er viiiirkelig skønt! Bevares, jeg bruger også meget af ‘fritiden’ på at rydde op, vaske tøj og gøre rent – kan man andet med en baby i huset? 😉

Timingen passer dog helt perfekt med, at jeg de sidste par uger har testet Sensitive Serien fra det alsidige hudplejebrand Ziaja, der blandt andet forhandles i Normal og på Billigvoks.dk. Sensitive Serien er helt uden parfume og udviklet til sart og reagerende hud, hvilket passer helt perfekt til mig (især mine kinder). Qua mit arbejde, samarbejder jeg med mange brands og tester en masse forskellige produkter, og det er ikke altid, at jeg kan holde mig helt fri for bl.a. parfume, men jeg forsøger så vidt muligt at bruge produkter, der ikke indeholder for mange skadelige kemikalier – dels for min egen skyld, da min hud har bedst af det, men faktisk mest for Elviras, da jeg jo påfører hende alt det, jeg selv har på mig, når hun får kys og kram dagen lang.

Det var blandt andet …

… en af grundene til, at jeg valgte at teste Sensitive Serien ud af Ziaja store udvalg af hudplejeserier (bl.a. også herre-, børne- og solserie) Men en anden grund er, at serien ‘kun’ består af 5 produkter, der dækker alle de behov man har for en god, basic hudplejerutine. En hudplejerutine man rent faktisk kan nå at gennemføre med en baby kravlende rundt om ens ben! #vigtigt

Serien består af en Gel Wash til både krop og ansigt, en Micheller Water til ansigtsrens og make-up fjerner, en Enzyme Peeling til at nulstille huden og fjerne døde hudceller, en ansigtscreme og en natcreme. Og så kan man faktisk også købe en ansigtsmaske, hvis ens hud er tør, følsom eller irriteret.

Jeg er i gang med at teste serien nu og skal nok holde jer opdateret på, hvordan det går. Indtil videre er jeg helt vild med produkterne. Om aftenen bruger jeg de 3 produkter, I ser på billedet, til at fjerne snavs og make-up, og om morgenen bruger jeg Gel Wash og dagcreme. Og det tager seriøst kun et splitsekund, så jeg kan sagtens nå det. Produkterne virker til at være effektive, drøje i brug og min hud reagerer ikke, men suger til gengæld bare til sig. Det kan virkelig mærkes, at den trænger til kærlighed!

Jeg tester lidt videre og holder jer opdateret. I mellemtiden kan jeg anbefale at tjekke Ziaja ud, hvis I søger lækker hudpleje til rigtig gode priser.

You may also like

Skriv en kommentar