Hjem MODE MIN SENESTE SHOPPING ORDRE

MIN SENESTE SHOPPING ORDRE

af Frederikke Egel

1. HER* + HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

Den skarpe læser har måske spottet, at der er et par gengangere fra sidste år (bl.a. disse* og disse*). Men jeg var simpelthen så glad for begge par sko, at jeg har måtte bestille dem igen sammen med et par andre ting fra Nelly*. Jeg glæder mig helt vildt meget til at modtage ordren – især nu når de virkelig lover efterårsvejr med storm og regn. Jeg tænker, at det kunne være et super cool sæt med disse bukser* og disse støver* sammen. Og disse støvler* til dette sæt*. Derudover kigger jeg lige nu efter nye jeans* og nye bukser* med lidt flare. Hvilke par kan I bedst lide?

PS: Hvorfor er det så tilfredsstillende at shoppe? #igotissues haha

You may also like

Skriv en kommentar