Hjem PERSONLIGT LEJLIGHEDEN ER SOLGT!

LEJLIGHEDEN ER SOLGT!

af Frederikke Egel

Så er det sket! Lejligheden er solgt! Fristerne er udløbet, og vi står officielt uden tag over hovedet pr. 1 marts 2019. Haha. Ej, men det er simpelthen så fedt! Vi havde slet ikke regnet med, at det ville gå så stærkt eller gå så godt! Og vi var indstillet på, at vi ville blive boende der, hvis interessen for lejligheden ikke var der på boligmarkedet lige nu. Vi synes jo selv, at det er en konge lejlighed, men det er jo ikke sikkert, at alle er enige 😉 Det tog dog kun 4 dage og én åben hus at få et bud, og så tog det kun én dag mere at få endnu et bud og en købsaftale. Det er så vildt altså!!

Læs også: vi har budt på et hus

Vi var så heldige at få lidt mere for lejligheden, end vi havde sat den til, fordi der var flere om buddet. Det var jo vildt fedt for os, men det er selvføgelig pisse træls for de andre interesserede, der ikke endte med at få lejligheden, for vi har selv lige stået i samme situation med huset, hvor vi også tabte på baggrund af, at vores bud var lavere end de andres, men sådan er gamet desværre. Man kan aldrig vide sig sikker på, om man er solgt eller købt, for der er ikke noget, der er endeligt eller afgjort, før der er underskrevet, og alle frister og forbehold er udløbet. Uanset aftale. Det er heldigvis endeligt nu, og vi kan for alvor gå i gang med at kigge på hus. Shiiiit!

I næste weekend skal vi til åben hus i nogle nybyggede boligområder. Det kommer jeg til at skrive lidt mere om, for I kan også komme med, hvis I har lyst. Jeg håber, at I vil følge med i vores jagt?

You may also like

2 kommentarer

Julia M. 22. oktober 2018 - 8:15

Meld jer til 3x Beliggenhed

Svar
Frederikke Egel 24. oktober 2018 - 14:05

Det har vi overvejet, men vi vil nok gerne selv lede 😀

Svar

Skriv en kommentar