Hjem BOLIG TANKER OM BOLIG OG OM AT FLYTTE UD AF BYEN

TANKER OM BOLIG OG OM AT FLYTTE UD AF BYEN

af Frederikke Egel

Som jeg har løftet sløret for herinde et par gange, så kigger Mark og jeg på hus. Vi var så heldige at få solgt vores dejlige lejlighed på intet mindre end 5 dage, så nu står vi uden bolig pr. 1. marts 2019. Der er ingen stres endnu, heldigvis, men vi kigger selvfølgelig allerede efter vores fremtidige hjem, da tiden lige pludselig kan gå stærkt, og man er nødt til at være aktiv på det boligmarked, der er lige nu. Desuden er vi også mere end klar til at flytte i hus og få skabt et godt familiemiljø – forhåbentlig med rigtig gode naboer i et hyggelige kvarter. Jeg kan lige se for mig, at Elvira render rundt på vejene og leger med naboernes unger. Årh altså <3

Vi har selvfølgelig lavet den klassiske søgning efter huse i og omkring indre by, da det jo altid er lækkert at være tæt på alt og alle, men altså … dét kan vi da godt glemme alt om. Vi har fået et budget af banken, men med de priser husene har her, rækker det sådan ca. til et skur i baghaven i de områder, vi kigger i…. Og det er ikke ligefrem drømmen #surprise Haha. Desuden tror jeg, at vi – ligesom mange andre – har nogle ret urealistiske krav til et hus, hvis det skal være helt tæt på byen. I ved; køkken/alrum, stor stue, 3-4 soveværelser, mange kvadratmeter, en pæn have, lyse rum, et godt nabolag, institutioner, skoler og natur tæt på osv. Haha. De ting kan dog sagtens lade sig gøre, hvis man udvider sit søgefelt lidt, har vi fundet ud af!

Læs også: Vi har budt på et hus

Vi har derfor også meldt os til Bonavas Åbent Hus. I Filmhusene i Værløse. Nu på søndag. For at kigge nærmere på deres nyopførte boliger, der bliver bygget i attraktive og familievenlige omgivelser, som jo er lige præcis dét, Mark og jeg søger! Nøj, hvor jeg glæder mig! Bonava udvikler ejerboligområder med fokus på at skabe nye nabolag, hvor tryghed, nærhed og samvær er nogle af nøgleværdierne – tæt på skoler og natur. Og det’ noge’ vi ka’ li’! De er på nuværende tidspunkt ved at opføre nye boligområder i bl.a. Vedbæk, Værløse, Glostrup og Køge, så vi glæder os til at se, hvad Værløse har at byde på på søndag.

Som jeg skrev lidt om her (med et tungt hjerte), så gik det jo desværre ikke med det hus, vi havde budt på i første omgang, så nu er vi gået på jagt igen og har mod på at kigge andre steder for at finde den lækreste bolig i det hyggeligste og mest trygge område. Vi er ret bevidste om, hvad vi gerne vil have, men vi er også klar over, at det er lidt over evne, hvorfor vi nu har udvidet vores bolig-horisont en smule og er begyndt at kigge på nærliggende byer, der har mange af de ting, vi søger og som stadig kun er ganske rimelig transporttid fra indre by. Der tænker vi, at Værløse kunne være et godt bud – især med Bonavas nye, lækre boligområder, som jeg er super spændt på at besøge!

Læs også: Tanker og krav til vores næste hus

Hvis I selv kommer ud og kigger, så må I endelig sige hej til mig (og Mark og Elvira) derude! Det er helt gratis at komme forbi (I kan tilmelde jer her), og der kan arrangeres transport til og fra Værløse, så man ikke selv skal tænke på at komme frem og tilbage, hvis man ønsker det. Det kan aftales nærmere med Bonava. Åbent Hus er nu på søndag kl. 11 og arrangementet varer ca. en time. Der vil, udover at være rundvisning og mulighed for finansiel rådgivning på stedet, også være besøg fra TagTomat, der specialiserer sig i grønne fællesskaber – altså at skabe grønne områder med alt fra blomster til fødevarer – der skal binde nabolaget endnu mere sammen. Så der mangler altså ikke noget for en spændende dag! Vi glæder os i hvert fald til at se og høre mere. Ses vi mon?

Hvis I ikke har mulighed for at komme nu på søndag, så der er også mulighed for at komme ud til nogle af de andre Åbent Hus. Det kan I læse meget mere om her.

You may also like

1 kommentar

Nina s. Svensson 24. oktober 2018 - 20:34

Hej Frederikke
Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor jeres buget ligger, men har i overvejet området omkring utterslev mose?
Der er massere af skønne natur områder, samtidigt med at men ikke er langt fra byen, NV er trodsalt Nørrebros “lillesøster”
Mvh
Nina

Svar

Skriv en kommentar