DEN DER GRØNNE FRAKKE - Frederikke Egel
MODE

DEN DER GRØNNE FRAKKE

NELLY FRAKKE (her*)

Forleden lavede jeg et Instagram haul med min seneste ordre fra Nelly. Det er ikke første gang, jeg laver et haul på min Insta, men det er nok første gang, at det er væltet ind med SÅ mange spørgsmål om de ting, jeg har købt. Og det er lidt sjovt, for jeg havde selv en følelse af, at det her var en af de bedste ordre i meget lang tid, hvorfor det er alt for fedt, at min læsere har lige så god smag som mig og fandt tingene lige så nice. 😉 Håhå.

En af de ting, jeg fik flest spørgsmål på, udover de her jeans*, var denne jakke*. Der blev både spurgt ind til farven og kvaliteten, så det tænker jeg, at jeg lige vil besvare i plenum. Jakke er stor i størrelsen. Jeg har købt den i str. 36, og den er rigelig stor til strik og alt muligt under. Så I skal bestemt ikke gå en størrelse op! Den er MEGA lækker i kvali! Den sidder sindsygt godt, og så føles den lækker varm, så jeg er sikker på, at den kan holde hele vinteren. Måske ikke i sne og regn, men til almindelig dansk kulde med en strik og et halstørklæde, der tør jeg godt sige, at den er varm nok. Varm (håhå) anbefaling herfra! I kan finde jakke her*. Og nedenfor har jeg fundet et par andre fede alternativer. Jeg er især helt vild med denne*, denne* og denne*!!!!

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.