KØB VORES LEJLIGHED | SÅDAN BOR VI - Frederikke Egel
BOLIG

KØB VORES LEJLIGHED | SÅDAN BOR VI

FOTO: Nybolig

Så er vores dejlige lejlighed sat til salg og er kommet i en salgsannonce. Piiiv. Jeg synes, at billederne er blevet rigtig fine, omend en smule for lyse til min smag. 😉 Men lejligheden fremstår lige så fin og velholdt som den er, og det synes jeg er virkelig smukt. Det er en skøn, skøn lejlighed med de bedste forudsætninger for de kommende ejere. Jeg ville sådan ønske, at vi kunne beholde lejligheden og så leje den ud, men det er desværre ikke muligt, når vi selv gerne vil videre i hus. Så jeg drømmer bare om, at det bliver nogle gode ejere, der overtager <3

Læs også: Om at sætte sit hjem til salg

Hvis I har lyst til at se lejligheden i virkeligheden, så I for alvor kan snage eller finde ud af, hvor lækkert her er, så er der åben hus nu på søndag fra 14.30-14.45. I må meget gerne dele indlægget her eller boligen med alle jeres venner og veninder, så lejligheden kan få nogle nye, dejlige ejere, der vil sætte lige så meget pris på den, som vi har gjort.

I kan se og læse mere om lejligheden HER.

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Nanna
  6. oktober 2018 at 8:57 pm

  Hej Frede! 🙂

  Hvor er jeres flotte spisebordslampe fra?
  Mvh. Nanna

  • Svar
   Frederikke Egel
   7. oktober 2018 at 7:46 pm

   Den er fra LightPoint. Så lækker!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.