NELLY INSTAGRAM HAUL - Frederikke Egel
MODE

NELLY INSTAGRAM HAUL

1. HER* (str. 38) 2. HER* (str. 36 – lidt store i str. pga elastan) 3. HER*(str. 40 – lidt store i str.)  4. HER* (str. 38) 5. HER* (str. s) 6. HER* (str. 40 – alm i str) 7. HER* (str. s) 8. HER* (str. 40 – alm i str) 9. HER* (str. 36 – stor i str)

Jeg har shoppet, og det her er måske en af de bedste ordre, jeg har lavet fra Nelly* i meeeeeeget lang tid. Og tingene blev KUN federe, da jeg fik dem på, som I måske også så på min Instagram story. Der viste jeg i hvert fald alle tingene på og satte nogle outfits sammen, som jeg var ret vild med. Jeg havde også bestilt en bluse mere, men den var aaaaalt for kort i taljen, så den ryger retur og får altså ikke megen taletid. I stedet vil jeg sende en varm anbefaling efter disse items, og så håber jeg, at I kunne finde inspiration i noget af det? Og at I kunne lide min haul? Skal jeg gøre det noget oftere? Med et tilhørende indlæg som på den her måde? Giv gerne feedback!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.