Hjem SAMARBEJDER DET DER MED AT FINDE DE RIGTIGE PRODUKTER TIL ENS GULD

DET DER MED AT FINDE DE RIGTIGE PRODUKTER TIL ENS GULD

af Frederikke Egel

Annonce for Lidl

I frygt for at gentage mig selv alt for meget, selvom jeg virkelig gerne vil understrege, hvor enig jeg stadig er med mig selv omkring de ting, jeg har skrevet, haha, så læste jeg lige mine to tidligere indlæg for Lidl (dette og dette) igennem, og SE LIGE ELVIRAS TANDLØSE SMIL HER. Ej, seriøst, hvor er det sødt altså! Haha! Hvor er det vildt at tænke på, at det ikke er andet end et par måneder siden, at hun ingen bisser havde, og nu har hun 6 tænder, der fylder hele munden. Hvor blev min lille baby af?

Læs også: Jeg kan altså godt lide at klæde min datter i pigefarver

Nå, men for at opsummere lidt – nu med endnu mere mor-erfaring – så må jeg sige, at vi stadig er dybt tilfredse med og imponereret over Lupilus produkter! Allesammen! Hver gang jeg kommer i nærheden af en Lidl, så skal jeg ind og hente remedier fra Lupilu, så jeg kan få fyldt lageret op (som I måske så på min rov i Faaborg. Haha). Og det er uanset om det er bleer, smoothies og mos eller vådservietter, olie og engangshagesmækker (ja, du hørte rigtigt! De har engangshagesmækker, og det er så genialt, når man er på farten!) Jeg ville sådan ønske, at der var en Lidl i Ørestaden, for hver gang vi løber tør, og jeg må nøjes med nogle andre brands, så bliver jeg kun bekræftet i, hvor glad for Lupilu, jeg er. Og Elvira, bevares.

Vi har selvfølgelig ændret …

… en del på kosten og udvidet vores repetoire (bare lidt), siden vi begyndte at introducere Elvira for mad i dette indlæg, men hun får altså stadig både grøntsagsmos (der er lavet med kød! Vigtigt!!), frugtmos og smoothies fra Lupilu, og det er hun så glad for.Og det er jeg også. For hun elsker det. og det hele er økologisk, hvilket vi går ret meget op i til Elvira. Smoothies er altid et hit, og vi forlader aldrig hjemmet uden en enkelt eller to i tasken. Det er simpelthen et vidunderlig middel som snacks. Mosen serverer vi typiske med lidt pasta, og det spiser hun glædeligt. Altså når vi lige rammer det rigtig tidspunkt for mad. Hold nu k***, hvor kan hun sige fra til ALT, hvis det ikke er det rette tidspunkt. Haha! Det er heldigvis sjældent, men det sker da! Kender I også til det?

Mht. bleer så gik vi op i str. 5 fast omkring udgivelsen af dette indlæg, fordi vi ikke gad skifte mellem str. 4 om dagen og str. 5 om natten. Så nu bruger min lille baby altså bare fast str. 5. Som er 11-25 kg! Hun er 9 måneder og vejer knap 10 kg, så hun kunne egentlig godt bruge str. 4, der går fra 8-16 kg, men jeg synes, at str. 5 sidder super godt, og så tisser Elvira altså enormt meget, så selvom vi skifter ble ret ofte, så er det nogle tunge nogle, der bliver smidt i skralderen, hvorfor det nu er meget betryggende, at den lidt større version kan holde til en del – også hvis der skulle komme lidt baby-bæ oveni!

Læs også: Et par hårde dage

Udover at vi er gået en størrelse op, hvilket har været lig 0 uheld, så er der også en anden faktor, der nu spiller ind på tilfredsheden med bleerne – det er nemlig, at Lidl nu har omstillet alle deres bleer, så alle bleer nu er Svanemærket og Astma- og Allergigodkendte, OG alle bleer været en tur igennem opgraderingsmaskinen, så alle bleer nu er udstyret med en helt nyt teknologi, der kaldes Magical Tubes. Disse tubes, som på dansk oversættes til rør, sørger for, at væsken i bleen bliver fordelt hurtigere og mere jævnt i HELE bleen og ikke kun enten foran eller bagved, alt efter hvilken side de ligger på. Hver ble indeholder 3 absorberende kanaler i kernen, som fordeler tissen og holder Elvira tør og tæt endnu længere. Magical Tubes sørger endda også for, at bleen tilpasser sig barnets krop og giver en optimal bevægelsesfrihed, hvilket vi tydeligt kan mærke. Jeg synes, at bleerne var super gode før, men de sidder altså helt kanon om Elviras talje nu. Både de almindelig bleer og bukse-bleerne, som vi også er ret glade for. Så vi er altså kun blevet endnu mere vinde med Lupilus bleer efter det.

Og skulle man undrer sig over, om vi kun bruger Lupilu i forbindelse med udgivelse af de her indlæg, så jeg kan sige NEJ. Vi æææælsker Lupilu og foretrækker deres produkter frem for nogen andres. Bund ærligt. Og hvis I ikke tror os, så udfordrer jeg jer til selv at prøve deres produkter, for jeg tror ikke, at I fortryder. Og hvis I har været uheldige med deres bleer indtil nu, så giv dem lige en chance igen, for den nye teknologi er virkelig suveræn! I kan læse mere om alle deres produkter her.

You may also like

6 kommentarer

Satina Wandel 6. november 2018 - 22:19

Vi bruger også både vådservietter, mos og smoothies fra Lupilu. Smoothies er nemlig en genial snack, når man er ude og Rosa er generelt glad for deres mor. Jeg er ikke stødt på engangshagesmækkene i min lokale Lidl, men det er heller ikke så længe siden, at de for alvor fik sat al Lupilu sortimentet op, så jeg må holde udkig næste gang! Vi bruger pt. Rema1000s bleer, men vi har ikke en i nærheden, så måske skulle vi prøve Lupilu bleerne, da vi hurtigt kan gå til Lidl 😀

http://nouw.com/satinawandel

Svar
Frederikke Egel 7. november 2018 - 9:58

Rose lyder som en klog pige! 😀 Elvira er også vildt glad for deres mos og smoothies – og ja, smoothies er geniale på farten! Og det er en sikker vinder for E, så hvis der ikke er noget andet mad, der dur, så har vi altid en back-up i smoothies. Det er så rart! Vi er faktisk også begyndt at servere müsli barerne for Elvira, selvom det godt nok er fra 12 mdr, men Elvira har 7 tænder og spiser dem så fint og pænt, så der er endnu en mulighed for snacks på vejen. 😉 Prøv bleerne! Vi har også brugt Remas, og de er fine, men jeg synes seriøst, at der er en KÆMPE forskel på duften – dem fra Lupilu lugter slet ikke lige så meget som den fra Rema. Det synes vi i hvert fald ikke!

Svar
Camilla 6. november 2018 - 22:53

Vi bruger også helst gerne lupilu bleer. De er de eneste der sidder rigtigt og virker behagelige og ikke stive. Og så får man jo også 50% på en pakke bleer (der i forvejen er billige) ved køb over 250! Vi er fan!

Svar
Frederikke Egel 7. november 2018 - 9:55

Jaaa, de sidder også mega godt her og suger fantastisk – især efter den nye opgradering! Og så er det nemlig ski’ fedt, at der er sådan en kampagne på bleerne, så man sparer lidt hist og her! Vi er også fan!

Svar
Pernille 7. november 2018 - 7:31

Hej Frederikke,
Jeg undrer mig over at du skriver det er vigtigt med kød i grønsagsmosen – hvad skyldes det? 🙂

Svar
Frederikke Egel 7. november 2018 - 9:54

Hej Pernille. Det er fordi, at ungerne efter sigende gerne skal have kød (eller samme proteiner fra andet) hver dag, og så synes jeg bare, at det er rart at vide, at der er lidt kød i saucen, hvis nu E ikke vil spise det kød, jeg putter i retten. Giver det mening? 😀

Svar

Skriv en kommentar