Hjem MODE NOGET OM BLOGGERVENINDER OG DA EN JAKKE VÆLTEDE MIN INSTAGRAM

NOGET OM BLOGGERVENINDER OG DA EN JAKKE VÆLTEDE MIN INSTAGRAM

af Frederikke Egel

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

NELLY JAKKE (her) | CÈLINE SOLBRILLER (her) | NEW LOOK SKO (her)

I fredags havde jeg lavet en fræk aftale med to bloggerveninder, nemlig hende her og hende her. Og når ja, vores unger. Og så røg det frække ved dén aftalt. Men altså, vi havde i hvert fald aftalt at mødes og hygge, og hygge dét var det!

Julie Elsebeth, også kaldet Else eller Homies mor, som jeg efterhånden har snakket en del med og haft fornøjelsen af at følges med til pressedage, så jeg kunne tjekke, om hun rent faktisk er så sjov i virkeligheden, som hun udgiver sig for på bloggen (det er hermed bekræftet), er netop flyttet tilbage til Ama’r. Sammen med sin nydelige mand og endnu nydeligere unge. I en ny mega lækker og flot lejlighed. Og den skulle selvfølgelig tjekkes ud. Så Line og jeg inviterede os selv til kaf’ og kag’, og brugte ungerne som undskyldning for, at vi kunne snuse i deres private sager og samtidig selv slippe for at være værter. Smart, ikk? 😉 Line er her i weekenden flyttet tilbage til Bornholm, og selvom jeg kun har været der 1 gang på skoletur i 7. klasse, og stort set kun kan huske, at jeg blev forelsket i en dreng fra en anden skole, så er jeg mega misundelig, for jeg forbinder bare Bornholm med sol, ferie, afslapning, hygge osv. Så det var også en slags afsked med hende, hvilket er lidt trist, for selvom man ikke har ses vildt mange gange, så skriver og snakker man tit med hinanden online, følger med i hinandens liv, sparrer, deler og hjælper, og så bliver man altså alligevel tætte på en eller anden mærkelig online-kollega-veninde-måde. Det er svært at forklare. Men det er i hvert fald to piger, jeg synes herre godt om, og som jeg håber, jeg får mere at gøre med i fremtiden, omend det kræver, at Line lige inviterer Mark, Elvira og jeg til Bornholm i sommerferien, hvilket vi glædeligt takker ja til. Aftale, Line? 😉

Jeg var så heldige, at vejret i fredags artede sig med solskin og 7 lækre grader, så jeg besluttede at gå over til Else, så det passede med Elviras lur. Så kunne hun sove, mens jeg fik nogle kilometer i benene. 5 dejlige kilometer. For selvom jeg selv bor på Amager, så er Amager sgu stor. Og der er alligevel langt fra den ene ende til den anden.

På vejen, helt tilfældigt og slet ikke for lige at gøre status over, hvor repræsentabel jeg så ud, fik jeg tændt for mit frontkamera på telefonen, og var faktisk positivt overrasket over det syn, der mødte mig. Så positiv, at jeg selvfølgelig måtte udnytte situationen og forevige mig selv, in that moment, med et vaske-ægte elevatorselfie, der både fik vist mine flotte solbriller, min nye lækre jakke og mine sko frem. Og så vææææltede det ellers ind med spørgsmål på mit outfit. Særligt min jakke. Det var slet ikke tanken. Jeg syntes bare selv, at jeg stod ret skarpt der i den friske morgensol. Og det gjorde I åbenbart også. Og det gav da godt på selvtillidskontoen – det indrømmer jeg da gerne.

Men jeg forstår selvfølgelig godt spørgsmålene, for både solbriller og jakke er jeg selv virkelig glade for. Men i stedet for at besvare alle 10293 henvendelser og bruge hele min aften på det, så har jeg brugt hele min morgen på det her indlæg. 😉 Men så kan jeg måske også være heldig at tjene et par håndøre, meget små håndøre, på, at I shopper igennem mine links. Noget for noget, ikk? Jakken kan findes her. Solbriller kan findes her. Sko kan findes her.

Jeg har forresten jakken i str. 38 og passer den helt perfekt. Den er god stor i størrelsen, så I behøver ikke gå op i str. 😀

Fik I iøvrigt også læst hvordan vi skal holde jul i år? Eller hvordan jeg plejer min hud, der godt kan tendere til tør og sensitiv på kinderne?

You may also like

2 kommentarer

Julie 10. december 2018 - 7:46

du er så smuk og sjov. Elsker den måde du skriver og fortæller på <3

Svar
Frederikke Egel 10. december 2018 - 20:27

Tuuuusind tak! Det er virkelig dejlige ord!

Svar

Skriv en kommentar