Hjem MODE ENDELIG FUCKING FANDT JEG DEN

ENDELIG FUCKING FANDT JEG DEN

af Frederikke Egel

JUNKYARD JAKKE (her*) | ADIDAS SNEAKERS (her*) | ASOS HUE (her)

ENDELIG! Endelig fucking lykkedes det mig at finde en lang dunjakke, der kan holde HELE min krop varm, når jeg er ude og slentre mine daglige ture med barnevognen. Haha. Undskyld sproget, men siden jeg forelskede mig i Arkets lange dunjakke, der blev udsolgt OVERALT på no time, så har jeg simpelthen ikke kunne finde en dunjakke, der går langt nok ned og har det rette udtryk. Jeg har ledt og ledt, og jeg er blevet grint af i stort set alle de butikker, som jeg været inde og spørge efter den slags jakker. Nok fordi jeg er nummer 488, der kommer og stiller det spørgsmål, og der bare staaaadig er udsååålgt.. Og så viser de mig allesammen nogle rigtig fine alternativer, meeeeen nej. Det er ikke dét, jeg søger. De fleste dunjakker er ikke lange nok (de stopper omkring knæene, og jeg vil gerne have, at jakken går ned til mine lægge), eller så er de udsolgt i min størrelse. Men nu er det endelig lykkes mig at finde sådan en jakke, og jeg er sååå tilfreds! Hvad endnu mere fantastisk er, at jeg har sparet en hulens masse penge, for den jeg havde forelsket mig i kostede omkring 2000kr, mens denne* lige nu er sat ned til sølle 360kr HER*!!! WHAT IS LIFE!

Jeg overvejer dog lige at sy en ekstra knap i denne, da lukningen stopper lidt højt oppe, men det burde ikke være noget problemos. Jeg er jo totalt wifey og kan bare lige fikse sådan noget…. NOT. Jeg må hellere lige spørge Johanne Kohlmetz om gode DIY råd til at sy knapper i! Ikke desto mindre så er jeg mega gla’ og tilfreds, for nu kan jeg indstille jagten på en vinterjakke. Nu har jeg nemlig denne* og denne*! PS: Jeg har min jakke i str. S til jer, der har spurgt. Jeg er 1.70 høj og bruger typisk str. S/M, så den er normal i størrelse – dog lidt oversize, så den får det der chunky look. Og man kan have en strik under 😉

Reklame: Jeg har forresten stadig en rabatkode til Junkyard*. Koden FREDERIKKE15 giver 15% rabat på alt ved køb over 500kr (gælder dog ikke nedsatte varer, men jakken er også sat pænt ned i forvejen. Høhø). I kan se Junkyards udvalg her*.

You may also like

Skriv en kommentar