Hjem MODE DET KUNNE HAVE VÆRET PÅ MIN ØNSKELISTE, MEEEEEN

DET KUNNE HAVE VÆRET PÅ MIN ØNSKELISTE, MEEEEEN

af Frederikke Egel

INDLÆGGET ER SPONSORERET OG INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Ja, som overskriften foreskriver, så kunne alle disse ting meget vel have været på min ønskeliste til jul, da det sådan set er ret gode bud på ønsker, men så skete der det, at jeg fik en rabatkode til Junkyard, og så lå det hele lige pludselig i min kurv, og så lå det pludselig i postbilen, og så lå det pludselig på posthuset, og så lå det pludselig hjemme i min garderobe, og så var det for sent at ønske sig det. Desværre. 😉

Koden jeg snakker om er selvfølgelig min kode FREDERIKKE15, der giver 15% rabat på alt hos Junkyard ved køb over 500kr (gælder dog ikke nedsatte varer). Jeg har efterhånden nævnt den en del, da jeg, på baggrund af jeres mange beskeder omkring mine køb derfra, størrelser, fit, inspiration osv. samt statistikker på trafik, vurderer, at det er mindst lige så relevant og interessant for jer, som det for mig. For Junkyard er seriølle en fed hjemmeside, hvis man er til cool, street, sporty vibes – eller bare sportstøj. Eller bare nice sko. Eller bare nice ting generelt.

Jeg viser i dag alle tingene frem i en haul på min IG story, så hold øje med den hvis I vil se tingene på. Og det vil I, så hold øje på @frederikkeegel!

Mine størrelser:
Junkyard jakke str. S
Vagabond sandaler str. 40
Henry Kole støvler str. 40
Adidas sweatshirt str. M
Adidas t-shirt str. S
Adidas Falcon sneaks str. 40
Carthartt hue one size
Levi’s t-shirt str. S

You may also like

Skriv en kommentar