Hjem MODE 50% RABAT PÅ NLY

50% RABAT PÅ NLY

af Frederikke Egel

NLY JAKKE (her*) | NLY KJOLE (her*) | NLY STØVLER (her*) | NLY ØRERINGE (her*)

Reklame

Med det her outfit skulle man næsten tro, at jeg var sponsoreret af Nelly*, hva’? .. Hov, vent. Det er jeg jo også 😉 #ananasiegenjuice

Ikke desto mindre så anbefaler jeg ikke noget, som jeg ikke kan stå 110% inde for, og det kan jeg seriølle godt med de her ting! Hold nu k, hvor har jeg været glad for de her støvler*! Jeg har simpelthen brugt dem så meget, at jeg tror, at jeg er nødt til at bestille et par mere hjem. De er så lækre at gå i, og så er de den perfekte blanding af almindelige støvler og en snert af cowboy, som jeg er helt vild med! Og hold nu k, hvor er jeg også bare sikker på, at jeg bliver glad for den her jakke*. Den er jo SÅ smuk og varm og cool! Kjolen* er jo også bare en musthave i gaderoben, hvis I spørger mig. Jeg har jakken i str 36 og kjolen i str S. Skoene har jeg i str 40, og alle 3 dele er meget normale i størrelsen.

Jeg havde dette outfit på juleaften, og min svigermor var ved at gå i spåner over jakken, så nu kan jeg lige oplyse hende og alle andre om, at den indtil d. 27/12 kl. 23.59 er sat ned med 50% rabat! Ligesom alt andet fra NLY*. Men jeg ville nok ikke vente så længe, for jeg tror, at de fedeste ting ryger ret hurtigt. I kan se hele udvalget her*.

1. HER 2. HER 3. HER/HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

You may also like

Skriv en kommentar