Hjem RANDOM 40% RABAT PÅ MARMAR BØRNETØJ

40% RABAT PÅ MARMAR BØRNETØJ

af Frederikke Egel

FIND TERMODRAGT HER

FIND FLYVERDRAGT HER 

FIND CARDIGAN HER

FIND KJOLE HER

FIND DRAGT HER

FIND KJOLE HER OG BUKSER HER

FIND SÆT HER OG HER

Annonce for MarMar

Jeg har før omtalt, at jeg er en sucker for ting i lyserød, rosa og pastelfarver til Elvira. Mit øje fanger ikke andet end de der totalt girly tøseting, når det kommer til at købe tøj til hende. Også når det gælder termodragter. 😉 Og jeg har valgt at overgive mig og ikke kæmpe imod, selvom det ellers er åh så moderne at gå i kønsneutrale farver og lade ungerne selv vælge. Men indtil Elvira er i stand til selv at vælge og tage stilling til, hvad hun gerne vil have på, så er det altså mig, der får lov at iføre hende dét, jeg synes er fint. Og det er sjovt nok alting fra MarMar og alting i pigefarver.

Læs også: Hvordan klæder I jeres unger på i det her vejr?

Og så er det jo bare super heldigt, at MarMar netop har åbnet op for deres udsalg! Der er 40% rabat på en masse drenge- og pigetøj, som, selvom prisen er dalet, bestemt ikke er dårligt med deres kvalitet. Jeg elsker MarMars produkter og ville iføre Elvira i det all day, err day, hvis jeg kunne.

You may also like

2 kommentarer

Satina Wandel 8. januar 2019 - 14:45

Åh nej, nu bliver jeg da fattig! Købte lidt fra MarMar til Rosa tilbage til Black Friday og det er jo simpelthen SÅ lækkert, at hun er nødt til at have mere… Godt, der er udsalg! 😉

https://nouw.com/satinawandel/

Svar
Frederikke Egel 8. januar 2019 - 15:02

I know! Jeg har også lige selv måtte klikke lidt ekstra ting hjem. 40% er en ret mærkbar rabat!

Svar

Skriv en kommentar