Hjem RANDOM DET HER KUNNE I RIGTIG GODT LIDE

DET HER KUNNE I RIGTIG GODT LIDE

af Frederikke Egel

REKLAMELINKS: NELLY SPÆNDER (her) | GINA TRICOT BLAZER (lignende) | NELLY TOP (her)

OBS: hvis I får en fejlmelding på nogle af mine gamle indlæg, så skyldes det, at jeg har nogle tekniske problemer med mit https domæne. Alt I skal gøre for at komme frem til indlægget er bare at slette ‘s’et i http(s), så der kun står “http” og ikke “https” foran ‘www.frederikkeegel.dk/hvadendindlæggetnuhedder’ oppe i url’en. Så oppe i url’en, hvor der står mit domæne, skal der altså kun stå http og ikke https. F.eks: http://frederikkeegel.dk/2018/aarets-mest-populaere-indlaeg. Så skulle det gerne virke 🙂 Beklager besværet lige nu!

Så blev det også min tur til at gennemgå året! Et yderst begivenhedsrigt og unikt år for mig er slut, og det vil jeg selvfølgelig gerne se tilbage på sammen med jer. Ikke mindst fordi rigtig mange af jer har været med hele vejen, og det er jeg virkelig beæret over! Jeg har i sinde at lave et samlet indlæg med et overblik over året der gik, som jeg gjorde i 2017, men samtidig så synes jeg også, at det kunne være sjovt at dele nogle af de mest populære indlæg med jer. Så de kommer her. Hvor mange af dem kan I huske?

Noget af det der har fyldt rigtig meget i 2018 har, selvfølgelig fristes jeg til at sige, været mit nye liv som mor. Mor til Elvira. Eller til Baby E, som mange af jer kun kendte hende som under hele graviditeten og den første uge af hendes liv. Og netop dét indlæg, hvor vi offentliggjorde hendes navn og delte nogle af de andre navne, vi havde overvejet, er et af de mest populære i 2018. I var allesammen mega søde til at komme med idéer og forslag til navne, så jeg samlede alle navnene i dette indlæg.

Derudover var I også yderst begejstret, da jeg offentliggjorde, at Elvira var kommet til verden, og jeg delte mit første indlæg i 2018 og mit første indlæg i Elviras liv med jer. Efter Elviras ankomst fik jeg ikke blogget helt så meget, som jeg gerne ville, da verden simpelthen blev forandret, og vi lige skulle lande i vores nye tilværelse, men endnu et populært indlæg var vores hjemkomst fra hospitalet. Se lige hvor lille og fin Elvira er på de billeder? En uge efter fødslen lavede jeg så en status over vores første uge som forældre, hvor jeg også delte med jer, at jeg kunne græde hvor som helst og når som helst, selvom vi havde verdens nemmeste barn, og det var også meget populært. Jeg bliver selv helt rørt, når jeg læser det og tænker tilbage på, hvor forvirrende og overvældende det hele var.

Det blev efterfølgende til en del indlæg om min nye rolle og mit nye liv. Nogle af de mest populære var bl.a. vores første måned med Elvira og den første måned vs den anden måned som nybagt mor. Mit indlæg med 10 ting jeg ikke vidste om at være gravid samt 10 ting jeg ikke vidste om at være nybagt mor hittede virkelig også hos jer. I var også helt vilde med de ret intense billeder fra selve fødslen, hvor jeg havde slemme, slemme veer (jeg har en opfattelse af, at mine veer var meeeeget værre end alle andres, selvom det jo selvfølgelig ikke helt er tilfældet. Men sådan føltes det. Haha)

Udover at jeg er blevet mor, så er der også noget andet, der har fyldt meget i 2018, og det er vores boligsituation. Vi satte jo vores lejlighed til salg, og da jeg offentligjorde salgsannoncen med billederne af lejligheden, stak det helt af, og bare 5 dage efter annoncen blev lagt op var lejligheden solgt. Og så skulle vi for alvor på jagt efter vores næste bolig, hvilket I var meget nysgerrige på. Vi kiggede ret meget på hus, og endte også med at byde på et hus, men det skulle ikke være det, så lige nu er status det her.

Derudover var der andre populære indlæg f.eks. købet af min nye, alt for dyre pusletaske, det meget omtalte og ufrivillige vægttab jeg har gjort mig, den store og heldigvis helt rigtige beslutning jeg traf for et par uger siden, min mulige graviditet, mit indlæg hvor I kan lære mig bedre at kende samt alle de ting jeg burde have skrevet på min ønskeliste, men som jeg endte med at købe selv. Haha.

I kommer nok til at høre det her en del gange i mine kommende indlæg, hvor jeg bliver lidt småsentimental over at kigge tilbage på året, men jeg vil i hvert fald bare takke jer for at læse med og gang på gang bare være pisse nice at have på mit hold. I er fandme så gode altså!

You may also like

Skriv en kommentar