Hjem RANDOM DET FIK JEG (OG MARK) I JULEGAVE

DET FIK JEG (OG MARK) I JULEGAVE

af Frederikke Egel

Hvis I har set, hvordan vi holdte jul i år (se her og her), så har I også set, hvor vanvittigt mange gaver der var, og så ved I også, at Mark og jeg blev forkælet op over begge øre! Det blev Elvira også i den grad, men det kommer der også seperat indlæg omkring. Nu drejer det sig kun om smig. 😉

Læs også: Derfor fik Elvira julegaver i weekenden

Vi holdte i år jul med Marks familie hos hans kusine, hvor vi var 13 voksne og 4 børn, og det var sådan en dejlig dag og aften! Vi havde holdt lidt jul sammen med min familie i weekenden d. 21-23, hvor vi var på Fyn, og der blev vi også blevet forkælet lidt, så der var altså ikke et øje tørt. Mark og jeg havde dog aftalt, at vi kun skulle give hinanden en lille julegave på selve dagen, da vi i forvejen har givet hinanden en kææææmpe dyr julegave!! Det gik dog ikke helt sådan alligevel. Hvad vi gav hinanden, og hvad vi ellers har fået, kan I se i denne video:

You may also like

1 kommentar

VenterPaaVinBlog 9. januar 2019 - 12:00

Fine sager! Et madkursus tror jeg også ville være lige noget for min herre herhjemme 😀

– A

Svar

Skriv en kommentar