Hjem RANDOM VORES JULEGAVE(R) TIL HINANDEN

VORES JULEGAVE(R) TIL HINANDEN

af Frederikke Egel

“Jamen, Frederikke, var det ikke de gaver, vi kunne se i den video, du delte i går?” Jo, jo. Bevares. Det var det. Og hvis du var så nice at se min video (eller så gør det lige!), så har du måske også helt styr på, hvad jeg fik i gave af Mark (sødt, ikk?) og hvad han fik af mig. Og hvad vi gav hinanden. Men hvis du ikke så den, så er det her indlæg lige noget for dig. Og så synes jeg nu altså også godt, at de her gaver kan tåle et indlæg for sig selv, hva’?

Som bekendt har Mark og jeg solgt vores nuværende bolig, en lejlighed på 80kvm, for at finde noget større at bo i, som den lille, grådige familie, vi nu engang er. I den anledning blev vi enige om, at vi i vores nye bolig skulle have opfyldt et længevarigt ønske om at få drømme spisebordsstolene. Y-stolen fra Wegner. En klassiker. Vi blev dog også ret hurtige enige om, at det var en rimelig pricy post bare sådan lige at slynge ud, indtil en af os foreslog, at vi kunne give hinanden stolene i julegave. Det er sådan en god undskyldning, og med den rette undskyldning gør det ikke lige så ondt på kontoen at klikke en håndfuld af sådan nogle hjem. Kender I det? Haha. Vi klikkede stolene hjem, kyssede hinanden og sagde glædelig jul. Det gjorde vi omkring d. 10. december.

Da juleaften så nærmede sig, syntes vi begge, at det var lidt mærkeligt, at der ikke var nogen gaver fra hinanden under træet. Så vi fik hver tilladelse til at finde en lille, sød ting til den anden som en symbolsk tanke.

Jeg selv gav min kære mand en lommeklud, der matcher hans jakkesæt, samt et grillkursus til den grill, vi ikke har. Endnu. Det er også et ønske. Vi er bare snart løbet tør for anledninger til at købe så dyre gaver til hinanden. Haha. Mark skal derfor på grillkursus med min far og mine to svogre, og det bliver så sjovt for dem!

Af Mark fik jeg den mest hjertevarme og dejlige gave. Den betyder langt mere for mig end nogen anden gave. Jeg fik nemlig en nøglering. En elefantnøglering med ‘E’, ‘F’ og ‘M’ indgraveret. Og der er gjort plads til flere bogstaver. Det er så fint! Grunden til at Mark valgte, at det skulle være en elefantnøglering er, at Elviras første dyrelyd var at pruste en elefant. Brruuuuh. Hihi. Det er så sødt og gennemtænkt af Mark, og jeg blev virkelig glad og varm om hjertet. Hver dag ser jeg på den nøglering og tænker på min lille familie. <3 Så kan de der stole altså ikke hamle op med noget som helst andet ønske!

Hvad fik I egentlig i gave af jeres mænd? Og hvad gav I dem selv?

You may also like

1 kommentar

Rikke 9. januar 2019 - 22:35

Det er så fine nogle gaver, jeg er vild med tanken bag nøgleringen!!! Af min søde kæreste fik jeg et par sko jeg virkelig havde ønsket mig! Samt en bog jeg skal bruge på mit studie, som jeg ikke rigtig har haft råd til, så virkelig virkelig dejligt!! Jeg gav ham en skjorte, og udover en “ting” så plejer jeg altid at lave noget kreativt også. Derfor har jeg lavet “a year of dates in a box” – Kort fortalt, så er det en kasse med 12 små kuverter, hvorpå der står “januar, februar” osv. Han skal så trække en kuvert den 1. i hver måned og så står der en date vi skal på i den pågældende måned 🙂 det er virkelig en gave der giver glæde hele året!

Svar

Skriv en kommentar