Hjem MODE JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE BASISGARDEROBE

JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE BASISGARDEROBE

af Frederikke Egel

1. HER OG HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER OG HER 6. HER

Annonce for Junkyard – indeholder reklamelinks

KODEN FREDERIKKE15 GIVER 15% RABAT PÅ ALT HOS JUNKYARD (gælder ikke nedsatte varer)

Et par enkelte af jer har bemærket, at der har været en del mere fokus på basisgarderoben i mine seneste shoppingordre, og det er seriøst godt observeret. For det havde jeg ikke engang selv bemærket, men det er faktisk rigtigt. Haha. Jeg havde en farverig sommer og elsker at lege med nye stilarter, men jeg tror egentlig bare, at jeg har trængt til at køle lidt ned og have mere stilrene outfits på her på det sidste. Ikke af nogen specifik årsag. Jeg har altid elsket et par lækre jeans, en løs t-shirt og en blazer, men jeg har også altid elsket at eksperimentere med mit tøj og prøve forskellige ting af. Så jeg satser da stærkt på, at jeg kan forsætte med at blande det hele lidt, selvom der i nogle periode er noget, jeg går mere i end andet. Lige nu hitter jeans, t-shirt og støvler eller sneakers. Og behageligt (!!) undertøj!! Sidstnævnte er meget vigtigt!

Jeg er også så småt ved at få styr på min garderobe, som jeg har været nødsaget til at skifte totalt ud, efter der er røget et par kilo fra sidebenene. Jeg kan ikke passe ét eneste par bukser eller nederdele fra før, jeg blev gravid. Alt er for stort. Så alt kommer med på loppemarked d. 10. februar, hvor jeg skal med til Tradono/Trendsales igen, igen, igen. Det giver også anledning til mere shopping, for det går jo ikke, at jeg ikke har noget tøj at tage på, vel? 😉

Ovenstående collage er denne måneds ordre fra Junkyard, hvor min kode FREDERIKKE15 selvfølgelig giver 15% rabat på alt undtaget udsalgsvarer. Jeg har selv bestilt Leiv’s jeans hjem, da de er mine favoritter, og jeg kan ikke få nok af jeans i øjeblikket. Jeg har bestilt begge par i str. 27, som jeg bruger i Levi’s 501 (der er forresten udsalg på nogle modeller). Derudover har jeg bestilt to sæt lækkert og bekvemt undertøj hjem (begge i str. M). Mit liv seriøst er for kort til ubehageligt undertøj, så et af mine nytårsforsæt for 2019 er, at jeg kun må eje behageligt undertøj. Medmindre der er specielle anledninger for andet. Høhø 😉 Derudover var jeg også nødt til at klikke de nye Nike Air Max 97 hjem i denne klassiske sorte model. Den er så flot, synes jeg, og jeg har været rigtig glade for mine hvide. Og så røg der også lige en lækker, grå oversize t-shirt i str. s med i købet. Mega cool! Derudover så kom jeg også lige til at klikke Reeboks nyeste lancering hjem, så dem venter jeg spæææændt på!

Junkyard har kæmpe udsalg lige nu, så hop lige ind forbi og se, om der er noget, I ikke kan leve uden. F.eks. Levi’s jeans eller Calvin Klein undertøj! Min kode gælder ikke udsalg, men alt andet.

You may also like

Skriv en kommentar