Hjem RANDOM EN LILLE HVID LØGN (OM MIN DATE MED C MORE)

EN LILLE HVID LØGN (OM MIN DATE MED C MORE)

af Frederikke Egel

Annonce for C More

PSSST: FÅ 5 UGERS GRATIS C MORE ABONNEMENT HER! #heltsikkert

Jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har haft tid (eller prioriteret det) for mig selv. Hvor jeg ikke skulle underholde Elvira. Hvor jeg ikke skulle arbejde. Hvor jeg ikke havde gæster. Hvor jeg ikke sad med computeren (eller Elvira) på skødet. Hvor jeg ikke lod mig overvinde af den dårlige samvittighed over, at vores hjem pt. sejler, og der er vasketøj og legetøj, der burde ryddes op, overalt. Hvor jeg ikke lavede noget som helst. Andet end at glo serier og slappe totalt af. Men ve’ I hva’? Det lykkedes mig i sidste uge! Sgu! At ligge på langs, spise en hel skål popcorn alene og bare binge serier i massevis uden at tænde computeren eller ordne vasketøjet! Og det var såååå skønt! Og tiltrængt.

Jeg sendte Mark og Elvira ud af huset for at hygge bare de to – med undskyldningen om, at jeg skulle arbejde. Og det er her, den lille, meget uskyldige, hvide løgn kommer ind i billedet. For i virkeligheden skulle jeg ikke sådan rigtig arbejde – jeg skulle bare fla’e u’ og se serier. På C More. Fordi jeg trængte til det. Fordi jeg endelig var alene hjemme. Og fordi de har sygt mange gode film og serier, jeg gerne vil se! Uden forstyrrelser. 😉

Men inden I tænker, at jeg er et dårligt menneske, der sådan lyver over for sin kommende mand og barn, så fik jeg i løbet af min (arbejds)dag lavet lidt research, hvorfor det godt kan argumenteres, at jeg ikke bare dovnede den, men rent faktisk arbejdede. 😉 Jeg fik nemlig lavet en hel liste med film og serier fra C More, som jeg gerne vil se, og som jeg tænkte, at jeg lige ville dele med jer. Og fordi det jo er i forbindelse med et samarbejde, så kan man vel godt kalde det arbejde, selvom det er en yderst luksus tjans. Ikk?

Listen er der taget hul på, og der skal allerede lyde en anbefaling til dramaserien UnREAL (som virkelig er en dramaserie. Haha). Den handler om alt det kaos, der er bag om et reality dating program (altså bag om programmer som Bachelor/Bachelorette, Love Island osv.), hvor man hele tiden skal tænke på høje seertal. Der indgår en masse lækre mænd, lækre damer, grinern situationer, sørgelige elementer, kærlighed og hele molevitten, så jeg har allerede slugt en del afsnit og er totalt afhængig. Derudover så har Mark og jeg aftalt, at vi skal bruge de næste mange aftener på at se og gense alle 8 Harry Potter film. De kan nemlig allesammen findes på C More, og selvom jeg virkelig godt kan lide de film, så har jeg aldrig fået set dem allesammen. Og dem jeg har set, har jeg vist ikke set i rigtig rækkefølge. Og det er Mark, som stor fan, ikke helt tilfreds med. Så det har vi en date om nu. Hver aften på sofaen skal vi se en hel eller noget af en Harry Potter film. Det glæder jeg mig ret meget til!

Men når jeg er færdig med at se UnREAL, hvilket jeg er meget snart, for jeg æder de afsnit råt, så skal jeg, når Mark er faldet i søvn på sofaen midt i Harry Potter, også se følgende:

  • Little Drummer Girl: handler om en smuk kvinde (Florence Pugh), der på sin ferie i Grækenland møder en forførende mand (Alexander Skarsgård), der arbejder for den Israelske efterretningstjeneste. Her bliver hun bedt om at hjælpe ham i kampen mod terroisme og skal forføre en mulig terroist for at hjælpe.
  • Harry Quebert Affæren: skulle eftersigende være ret uhyggelig, så den skal jeg lige tage mig sammen, før jeg tør se. Haha. Men den handler om Harry, en forfatter, der bliver mistænkt for at have dræbt en 15-årig pige, hvis lig bliver fundet i hans have. Men har han gjort det? Dum, dum, dum, duuuuum. PS: det er iøvrigt Mr. McDreamy aka Patrick Dempsey fra Greys Hvide Verden himself, der spiller hovedrollen, hvilket i sig selv er grund nok til at se den! Haps!
  • Fantastiske Skabninger Og Hvor De Findes: den her var Mark og jeg i biografen for at se, så den skal vi helt sikkert gense sammen. Den er SÅ god! Det er forhistorien til Harry Potter, så den bør vi nok se, inden vi går i gang med vores marathon.
  • The Girlfriend Experience: er fyldt med lækre skuespillere og handler om en klog kvinde, der lader sig rive med at sin venindes bedrifter og ender i i ‘et net af løgne og bedrag’. Den lyder enormt spændende og fangende! Bonus info: det er Elvis’ barnebarn, der har hovedrollen i sæson 1.
  • Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: handler om en mor, der er er nødt til at tage sagen i egen hånd for at finde den skyldige i mordet på sin datter. En film jeg er sikker på rammer lige i hjertet.

Derudover så vil jeg selvfølgelig også gerne tilbringe så mange timer med Elvira som muligt, så jeg har også fundet lidt familiefilm og -serier, som vi kan se sammen med hende:

  • Vaiana: den er simpelthen så sød og med det fineste budskab – og den bedste sang! Så den skal vi helt sikkert også se med Elvira!
  • Gurli Gris: vi har længe sat Gurli Gris på til Elvira, men hun har nok været for lille til at forstå det, for det er først nu, at hun sådan rigtig bliver fanget af det. Der er også nogle gode temaer i de forskellige afsnit med gode værdier og budskaber.

Kender I nogle af de film/serie, som jeg nævner ovenover? Kan de anbefales? Eller har I nogle andre serier/film, I kan anbefale? Det må meget gerne være fra C More, da jeg er blevet ret hooked på deres udvalg. Hvis I ikke selv har C More, så husk at få jeres 5 ugers gratis abonnement ved at signe jer up lige her.

You may also like

Skriv en kommentar