Hjem BOLIG VI HAR FÅET NØGLERNE TIL LEJLIGHEDEN!!!

VI HAR FÅET NØGLERNE TIL LEJLIGHEDEN!!!

af Frederikke Egel

Fra det ene øjeblik til det andet tog tingene lige en uventet drejning, og jeg sidder nu med nøglerne til vores nye hjem i hænderne!!! Whaaat! 5 dage før tid! Fordi sælgerne var blevet færdige i deres eget, nye hjem, havde flyttet alt her i weekenden og derfor var på forkant med det hele. Så ejendomsmægler ringede til mig i eftermiddag og spurgte, om der var styr på forsikring, så vi kunne overtage hytten før tid (det fik Mark lynhurtigt styr på) og så aftalte vi at mødes kl. 16 til gennemtjek, aflæsning og overdragelse af nøgler. Og nu har vi nøglerne og kan officielt kalde os ejerne! Hold kæft, det er fedt!

Vi skulle først overtage og have nøgler på søndag, så vi havde booket gulvmand fra mandag til torsdag og maler fra fredag, til når han var færdig. Men netop som man ikke skulle tro, at vi kunne have mere held i sprøjten, så kunne både gulvmand og maler rykke det hele, så vi allerede kan komme i gang i morgen! Så vi faktisk skubber hele processen så langt, at det når at være færdigt, inden vi skal været ude af den anden! Ej, men det er jo simpelthen for genialt. Næsten for godt til at være sandt!

Elvira og jeg tullede rundt i lejligheden i et godt stykke tid i dag. Jeg fik filmet til min Youtube kanal, men glemte totalt at tage billeder, så de her er lige de eneste fra i dag, jeg fik taget. Ret skidt af en såkaldt blogger. Haha. De 120 kvm kommer slet ikke til syne, men køkkenet kan I da fornemme. 😉

Ih, hvor er jeg altså bare glad. Vil I se indhold omkring alt det her flytning her på bloggen?

I kan forresten se plantegningen på lejligheden her.

You may also like

4 kommentarer

Ida 19. februar 2019 - 21:40

Masser af indlæg omkring flytning, tak! 😍
Elsker at følge med i sådanne processer :))))

Svar
Frederikke Egel 20. februar 2019 - 6:57

Wuuhuuu! Det skal komme 😀

Svar
Ane 20. februar 2019 - 10:53

JAAAA! Meget gerne. Er så glad på jeres vegne! Det bliver et dejligt kapitel I går i møde!😍

Svar
Frederikke Egel 20. februar 2019 - 11:02

Ja, det gør så. Vi er så spændte! Jeg deler så meget som muligt 😀

Svar

Skriv en kommentar