Hjem BOLIG STATUS I LEJLIGHEDEN

STATUS I LEJLIGHEDEN

af Frederikke Egel

Det første rum i lejligheden er malet færdigt, og det ser bare såååå godt ud!!! Hvad synes I? ??Nu er gulvet færdigt i hele lejligheden, og malingen i det første rum. Wuuhuu! Så langt så godt!

Det er soveværelset, der er færdigt, da det jo egentlig var meningen, at vi skulle rykke ind i det og sove der (altså i vores nye soveværelse i vores nye lejlighed. Hihi. Jeg glæder mig stadigvæk mega meget) for første gang på tirsdag, når vi var hjemme fra Fyn (læs her). Men da de planer nu er blevet ændret (læs her) og vi er endt hos Marks mor i Ballerup, har vi nu fået lov til at blive her, indtil hele lejligheden er færdig på fredag. Det er super rart og giver ro i maven, at vi ikke skal bo i en malerspand og have maler rendende i lejligheden, når vi står op om morgenen (også selvom vi kender maler, og han er skide sød, men stadig). Samtidig er det også bare skide hyggeligt hos svigermekanikken, så vi tager glædeligt et par dage mere her. 😉

Sådan så soveværelset ud før maling. Simpelt og hvidt. Det har virkelig givet meget til rummet at få frisket gulvene op og få en fed farve på væggene!

Alle lofter er blevet spartlet, filtet og malet hvide. Der var fordelingsbaner efter de plader, der ligger i loftet, over det hele, og vi blev bare enige om, at vi gerne ville have sparlet dem ud og have et helt plant loft, som vi også fik det lavet i den gamle. Det ser bare mere færdigt og eksklusivt ud, synes vi. Det betyder dog, at det tager et par dage mere for maler og koster lidt mere, da det er et stort projekt, men det ville vi gerne ofre. Også selvom omstændighederne så er blevet lidt primitive. At have bilen fyldt med ting, der ikke var plads til i kælderen, og at bo i en kuffert hos svigerfamilien, med et barn, der går i institution ca. 45 minutters kørsel i myldretrafikken, er altså ikke bare sådan lige.  Haha. Vi flytter i hvert fald ikke foreløbig.

De to gennemgående malingfarver, der skal bruges i lejligheden. Grå og grøn. Farven til venstre er den grå, der er malet med i soveværelset. Den ser mere blå ud i spanden, og den ser lidt mørkere ud på billedet øverst oppe, end den egentlig er i virkeligheden. Den er helt grå og kold, men en tand lysere end på billedet. Det er åbenbart lidt svært at vise. Haha. Den grå farve skal være i soveværelset og badeværelset, mens den grønne farve skal være på to vægge i stuen og to vægge i køkkenet.

Her er køkkenet med de nye gulve, men inden maling. Der skal males med den grønne farve rundt om køkkenet, så det får noget dybde og spil, og så går malingen videre over på en anden væg. Det skal nok blive kanon godt, er jeg sikker på!

Jeg glæder mig til at vise jer mere, når maler kommer lidt længere i ugens løb! Hvad synes I indtil videre om det hele?

You may also like

1 kommentar

Anne Sophie 6. marts 2019 - 10:37

Hvor bliver det godt!

Svar

Skriv en kommentar