Hjem MODE DEN EFTERSPURGTE STRIKKJOLE

DEN EFTERSPURGTE STRIKKJOLE

af Frederikke Egel

MIN STRIKKJOLE ER EN GAMMEL SAG FRA MINIMUM, MEN FIND LIGNENDE HER OG MANGE FLERE HER. FIND NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS HER.

I går fik jeg forvildet mig ind til byen for at mødes med Tina og Amalie til morgenmad og tøsehygge. Det er længe siden, jeg har været inde i byen for at ose og bare hygge – og så endda uden Elvira! Inden og under min graviditet med Elvira, havde jeg kontor inde i byen, tilbragte timevis derinde dagligt og mødtes med bloggerveninder i utide. Det sker ikke så ofte længere, men når det så sker, så elsker og nyder jeg det i fulde drag. Det er så hyggeligt, synes jeg!

Efter morgenmaden lokkede jeg pigerne til henholdsvis at holde min jakke og tunge taske med både computerudstyr og børneudstyr samt skyde et par go’e gamle outfitbilleder af mig. Dem holder jeg jo stadig af at skyde og dele. Selvom man efterhånden sjældent ser mig i noget særlig delevenligt tøj 😉

Min kjole faldt dog i manges smag, og jeg fik en del henvendelser på den. Det er en gammel, dejlig sag fra Minimum, men da jeg ved, fordi jeg selv har ledt efter flere til samlingen, at der findes mange lignende kjoler derude, ville jeg lige gøre jer den tjeneste at samle mine favoritter i et indlæg. Alle kjolerne er SPOT ON, hvis I spørger mig! Særligt denne, denne, denne og denne er mine klare favoritter! Og de fleste ligger til nogle sindsygt gode priser, så alle kan være med! Så hvis I kunne bruge en lækker strikkjole til garderoben, hvilket jeg helt klar synes, I burde have, så tjek lige nedenstående 12 bud. I kan se flere her. Nice, huh?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

You may also like

Skriv en kommentar