Hjem BOLIG VORES STUE

VORES STUE

af Frederikke Egel

Indlægget indeholder reklame i form af PR gaver

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

På fredag modtager vi de fleste af vores nye møbler, der skal udgøre vores stue. Vi modtager bl.a. vores nye sofa fra Sofakompagniet. Det er en modulsofa, der hedder Dane, og den ser ud som på billedet øverst – dog kun med lysegrå moduler. Derudover modtager vi også vores nye gulvtæppe, et par pyntepuder til sofaen samt vores nye spisebordsstole. På shoppinglisten er vores næste køb dette skab fra Nordal, denne flotte PH lampe og så ellers nogle nips ting som planter, lamper, stearinlys, plaider osv., der skal give hjemmet lidt hygge og personlighed.

Jeg glæder mig enormt meget til at få indrettet vores hjem og komme ordentlig på plads. Lige nu består vores hjem af en seng, vores gæstestole og et lille havebord til at spise ved. Haha. Det er sgu lidt primitivt, men også lidt hyggeligt fordi man (heldigvis) ved, at det har en ende. 😉 Mark har taget fri fredag, og min ven Thipan kommer også og hjælper med møblerne, så det går forhåbentlig stærkt med at komme på plads.

You may also like

Skriv en kommentar