Hjem PERSONLIGT DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #15

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #15

af Frederikke Egel

Der er nok ikke ret mange af jer, der har fulgt med siden 2014, hvor jeg startede denne serie; de forbudte bloggerbilleder. Den gang hed serien Failure Of The Day, fordi jeg var very international på min blog med mine dengang 500 følgere. Det blev senere ændret til det nuværende navn, fordi jeg became Danish again. Fordi jeg, sjovt nok når jeg primært skrev på dansk, kun havde danske følgere. Hej mig! Navnet ‘forbudte bloggerbilleder’ udspringer selvfølgelig fra, at det jo ikke er de typiske bloggerbilleder, man ser på diverse blogs og sociale medier, fordi de bestemt ikke er gode eller gør noget særligt godt for mig, men det var lige præcis dét, jeg gerne ville (og stadig vil) gøre op med ved at dele dem. Der er ikke ret mange, der tør dele den slags billeder (hvilket jeg 100% godt forstår, for det er sgu ikke kønt at kigge på. Haha) men jeg har sgu ikke noget imod at stå inde for den jeg er og vise, at der bag ét godt billede er taget riiiigtig mange mindre gode.

Dette var mit første indlæg med alle de frygtelige billeder, der ikke havde klaret cuttet til Instagram og outfitindlægget i sin tid. Det er gennem tiden blevet til 14 andre indlæg fyldt med uheldige billeder af mig. Nogle af dem rigtig uheldige. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg sagtens have lavet mange flere indlæg. Især også fordi der aldrig kun er ét dårligt billede, når jeg får skudt billeder. Der er altid mange. Som I måske kan fornemme på dette indlæg, der indeholder 7 billeder fra samme shoot. Det var en dårlig dag. 😉 Haha.

Hvis I vil se unge Frederikke Egel in action, så kan I se alle de gamle indlæg herunder. Og så håber jeg, at I er friske på at dele de lidt mindre perfekte sider af jer selv for at vise jer selv, andre unger piger og generelt bare alle andre, at der er helt normalt at få taget dårlige billeder en gang imellem, og at det hverken betyder at man er grim, dum eller ikke dur til noget. Tvært imod! Vi er alle i samme båd!

De forbudte bloggerbilleder #1
De forbudte bloggerbilleder #2
De forbudte bloggerbilleder #3
De forbudte bloggerbilleder #4
De forbudte bloggerbilleder #5
De forbudte bloggerbilleder #6
De forbudte bloggerbilleder #7
De forbudte bloggerbilleder #8
De forbudte bloggerbilleder #9
De forbudte bloggerbilleder #10
De forbudte bloggerbilleder #12
De forbudte bloggerbilleder #13
De forbudte bloggerbilleder #14

You may also like

Skriv en kommentar