Hjem SKØNHED OM (IKKE) AT FØLE SIG HJEMME

OM (IKKE) AT FØLE SIG HJEMME

af Frederikke Egel

Annone for Sanex

Her sidder jeg. I vores nye stue. Med benene oppe i vores nye sofa (eller i hvert fald et af modulerne). Og det føles fantastisk! Hold nu op, hvor er det rart endelig at være hjemme. Og nogenlunde på plads. Og hjemme….

Vi flyttede ind i lejligheden for en uge siden, men hele sidste uge havde vi ikke andre møbler end vores seng, et havebord og et par stole, som vi spiste ved. Der var rod og skidt overalt. Derudover var der maler mandag-fredag fra kl. 7-14 for at male det sidste færdigt, så jeg sad hver dag på en café og arbejdede. På den måde havde både maler og jeg bedst arbejdsro (og -forhold). Så hele sidste uge føltes altså derfor slet ikke som ‘at være hjemme’. Selvom vi jo egentlig var det. Men I kender godt følelsen, ikk? Ligesom når man skal til at flytte, så føler man sig heller ikke hjemme i flytterod, kaos i både hus og hoved, venteposition og generelt bare sådan lidt … ja, en ufuldstændig følelse. Tænk, hvor meget ens hjem, ens ting, ens hverdag og ens rutiner kan fylde! Når det hele bliver rusket i, så bliver alt vendt op og ned for mig.

MEN nu er vi hjemme! Og vi er så klar til at komme rigtig på plads. Køkkenet er stort set færdigt, og alle skabe er fyldte derude. Selv køleskabet! Det er så rart! Badeværelset mangler dog at få en omgang, så stort set alle mine produkter, min make-up, mit lager af shampoo, cremer, stylingsprodukter osv. bor endnu i en flyttekasse. Pånær dét jeg bruger hver dag og ikke kan undvære. Såsom produkterne i min hverdags make-up rutine og mine Sanex Zero % produkter, herunder shampoo, bodywash, bodylotion, deo, håndsæbe og håndcreme.

Det er ikke første (nok heller sidste gang. Hæhæ) at I hører om Sanex Zero % herinde (husker I dette indlæg med et ret vigtigt budskab?) Det er nogle produkter, vi altid har brugt i min familie, og det er oprigtigt talt nogle af de produkter, jeg er gladest for at have i badet. Og hvis ikke Sanex selv har været på forkant og sendt mig nogle nye produkter, som de er super søde til #forkæletblogger, så går jeg glædeligt i Bilka, Normal, Matas eller andre forhandlere og køber produkterne, så jeg har dem på lager (som I måske også så på story i går). De koster heller ingenting og er ofte på tilbud til rigtig gode priser forskellige steder.

Jeg er enormt tryg ved at bruge produkterne til både mig selv og til Elvira, når hun er med i bad, da de er uden parfume, parabener, farvestoffer og allesammen indeholder rigtig fine ingredienser (og får gode anmeldelser på f.eks. Kemiluppen, som I måske kender). Derudover har jeg også været inde og læse om min hudtype på Sanex, for at finde ud af, hvilken hudtype jeg har, og hvad jeg kan gøre for at passe bedst muligt på den. Og der er en af de gængse ting, at jeg skal undgå for mange kemikalier og parfume direkte på huden. Så det forsøger jeg så vidt, det er muligt.

Når det så er sagt, så kan jeg desværre ikke se mig helt fri for også at bruge andre produkter nogle gange. Som oftest bruger jeg Sanex Zero % uden ret mange kemikalier, da produkterne er skide gode, og jeg bare har det godt med dem, men jeg bruger også make-up, hvor der er kemi i, og jeg har også nogle andre produkter – også fra andres brands på hylden – med f.eks. parfume i, som jeg også er glade for. Dem bruger jeg dog kun på mig selv, og når jeg er alene, da de indeholder lidt forskellige kemikalier, som jeg helst ikke vil have på Elvira. Af samme årsag fjerner jeg stort set også altid min make-up, når jeg kommer hjem og er sammen med hende. Til det er jeg begyndt at bruge nogle nye produkter fra Sanex, som snart lander. Dem glæder jeg mig til at fortælle jer mere om.

Så som I kan høre, så gør jeg, hvad jeg kan for at mindske indholdet af for mange usunde/farlige kemikalier i mine hverdagsprodukter – og så absolut dem til Elvira – hvorfor Sanex Zero % er super gode for os. Når man har fundet nogle produkter, man er rigtig glade for, så lykkes det heldigvis også ret nemt på de fleste punkter. Hvordan har I det med kemi og produkter til jer selv og jeres børn?

Fik du iøvrigt læst mit indlæg om at være (u)perfekt?

You may also like

Skriv en kommentar