Hjem SKØNHED FRA TRÆT HUSMOR TIL 25-ÅRIG ANSTÆNDIG KVINDE

FRA TRÆT HUSMOR TIL 25-ÅRIG ANSTÆNDIG KVINDE

af Frederikke Egel

Annonce for Cocopanda

KODEN ‘FREDE10’ GIVER 10% RABAT PÅ ALT (INKL. UDSALGSVARER) HOS COCOPANDA!!
(koden kan kun bruges 1 gang pr. kunde/ordre og gælder til d. 10. april)

I anledning af at vi i dag får et af vores gode vennepar forbi til brunch og skal hygge med dem og deres datter hele dagen, har jeg dullet mig lidt op og lagt en (synes jeg i hvert fald selv. Haha) ret lækker make-up. Den er naturlig, men samtidig kan man godt se, at jeg har gjort noget ud af mig selv og er lidt mere frisk at se på end mit daglige look. Alligevel har det kun taget mig omkring 10 minutter at gå fra at ligne en træt husmor, der ikke har sovet i et år, til at ligne en nogenlunde anstændig 25-årig pige, der faktisk godt kan lide at gå med make-up (bare ikke at fjerne det). Haha. Jeg har delt nogle klip på min IG, hvor I kan se, hvordan jeg lægger min make-up.

Hvis I kender mig, så ved I, at jeg ikke går så meget med foundation, men til gengæld er rigtig glad for BB Cream. Det har jeg omtalt før her. BB Cream fungerer som en let dækkende foundation, der har til formål at udligne hudtonen og give et naturlig look, hvilket er perfekt for mig med fregner. Jeg har nemlig prøvet at bruge en almindelig eller højt dækkende foundation, og det ser sgu lidt sjovt ud, at mine fregner pludselig er pist væk, når jeg ellers har dem året rundt. Haha. Desuden kan jeg bedst lide en let dække. Så jeg bruger primært BB Cream som base på min hud. De indeholder også tit SPF, hvilket kun er en bonus, når de gør!

Udover min BB Cream, som i øjeblikket er denne fra BareMinerals (men jeg kan også varmt anbefale denne fra IsaDora, der er lidt billigere) så bruger jeg også en pudder til at give lidt farve i panden og på kinderne samt et contourkit til at fremhæve mine kindben. Jeg bruger lige nu min palette fra Pashion, som jeg er vildt glad for, men jeg vil også vildt gerne have fingre i NYXs palette, der lige har lidt flere farver i udvalget. Den er lige så billig som min Pashion palette og er tilmed sat ned med 20% lige nu. Så med min kode FREDE10 oveni, så er den næsten så billig, at man ikke kan lade være (koden gælder iøvrigt også på alt andet – inkl. udsalgsvarer).

På øjnene har jeg eksperimenteret en smule med orange/rødlige farver fra min NYX øjenskyggepalette, og jeg synes egentlig, det fungerer meget godt til mine grønne øjne. Mine vipper har fået fantastisk fylde og længde takket være Lancomes Hypnose mascara, og mine bryn har fået en tur med NYX Brow Pencil og NYX Brow Gel, som jeg stort set bruger hver dag og med samme metode. En gang om måneden eller hver anden måned farver jeg selv mine bryn, så de har en nogenlunde mørke farve uden make-up. Så kræver det nemlig ikke så meget arbejde med pennen til daglig.

Derudover kan jeg ikke undvære en god highlighter på mine kindben og over mine bryn. Denne gang har jeg prøvet NYXs Born To Glow Highlighter, og jeg synes, den har givet et fint resultatet. Der er MASSER af shine, men uden at det glimter for meget. Der skal ikke være glimmer eller krystaller i min highlighter. Den skal bare shine naturligt på kindbenene.

Og afslutningsvis så har jeg min all time favorit lip gloss på fra Clarins på. De blev REVET væk sidste gang, jeg kørte kampagne med Cocopanda, og dét forstår jeg virkelig godt. De er simpelthen SÅ flotte og lækre at have på, og så dufter de fantastisk! De kommer i flere farver, men mine favoritter er denne og denne. Det er den første, jeg har på på billederne. De er iøvrigt allesammen sat ned med 25% lige nu og min kode FREDE10 giver stadig 10% ekstra rabat.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

Cocopanda har altid et gigantisk udvalg af lækkert make-up, hårprodukter, hudpleje, parfume, make-up børster og andre accessories til beautyhylden til sindsygt gode priser. Jeg forstår ikke, hvordan de kan gøre det så billigt i forhold til mange andre webshops, men jeg klager bestemt ikke. Jeg har også lige klikket denne fine toilettaske hjem med min rabatkode. Den kan indeholde alt det, jeg bruger til daglig og har med mig på farten, når jeg er ude. Cocopanda har desuden også en side med nye deals hver uge, hvor de viser nyheder og gode tilbud. Der holder jeg også af og til øje med, om der kommer noget, jeg gerne vil have. Og så kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev og få en masse fordele.

Nu vil jeg se at komme videre med vores brunch forberedelser. Det er første gang, at vores venner skal se lejligheden, da de var ude og rejse, den dag vi flyttede, så jeg er ret spændt på at vise dem lejligheden. Og servere lækker morgenmad ved vores nye spisebord. Og servere kaffe i sofaen eller på altanen. Så nu vil jeg se at komme i gang. Jeg håber, I kan bruge min kode og har fået inspiration til jeres egen make-up!

Fik I forresten set før-/efterbilleder i mit sidste indlæg omkring min hverdags make-up

You may also like

Skriv en kommentar