Hjem MODE EN SNAK OM UNDERTØJ

EN SNAK OM UNDERTØJ

af Frederikke Egel

Annonce for sloggi

For et par uger siden delte jeg dette billede på Instagram med sloggis lækre ZERO Feel undertøj i den flotteste blå farve. I sidste uge delte jeg dette billede med de nye farver, der er kommet i kollektionen, orange og grå/brun (der er meget delte meninger om farven. Det afhænger nok at lyset. Haha). Jeg synes, den er grå) og i dag skal det handle om det nyeste medlem i ZERO Feel familien; nemlig en ny Soft Bra style.

Personligt så vil jeg helst gå med undertøj. Andre har det anderledes. Men efter jeg har fået Elvira sidder tingene bare ikke helt, som de plejer, så jeg bryder mig ikke om, at mine bryster hænger frit. Haha. Men et krav til mit undertøj er, at det skal være behageligt undertøj! Undertøj jeg nærmest ikke kan mærke, jeg har på. Hvor jeg før i tiden måske gik lidt mere op i, at det skulle være pænt og fremhæve mine atributter, så går jeg langt mere op i komfort nu. Og så er det jo bare mega heldigt, at jeg har fundet sloggi, hvor komfort og æstetik mødes. For undertøjet er simpelthen så blødt og lækkert i materialet, og det er samtidig super flot at kigge på. Det kan styles både elegant og sporty, og det er jeg vild med.

Jeg ejer nu 6 forskellige bh’er derfra, og der er ikke én, der er mere min favorit end andre. De er allesammen så skønne at have på. Så skønne at jeg tit glemmer at tage dem af om aftenen, og så sover jeg bare med dem. Det gjorde jeg aldrig før i mine gamle bh’er.

Disse to Soft Bra er mine seneste tilføjelser, og de er lige som lækre som alle de andre. Bh’erne koster 329kr og matchende trusser koster omkring 100kr. I kan kan se alle styles og priser her.

You may also like

5 kommentarer

Marie 7. april 2019 - 21:51

Med dit nyeste indlæg in mente, hvor du ser ret så fin, gravid ud – hvordan er du så lykkedes med at tage disse billeder?😂

Svar
Frederikke Egel 8. april 2019 - 9:25

Det tog 266 billeder for at få disse to, hvor jeg sidder i helt korrekt lys og spænder ualmindeligt meget i maven 😂 Det var benhårdt arbejde og en god fotograf (min lillesøster), der blev hundset rundt med. Hahaha

Svar
Josefine 22. maj 2019 - 21:14

Nu har jeg investeret i de lækre bh’er fra sloggi til mine preggo boobs – komfort er vigtigt! Jeg oplever dog konstant stropperne falder ned fra skuldrene – er det noget der er hørt fra andre? :/

Svar
Frederikke Egel 22. maj 2019 - 21:21

Hej Josefine. Komfort er så vigtigt! Er de ikke lækre?! 😀 Det lyder til gengæld træls med stropperne. Kan den være en størrelse for stor? Alternativt skal du prøve at hoppe forbi deres Pop-Up shop i Boozt butikken på Købmagergade, hvis du har mulighed for det. Måske de lige kan kigge på, om der er en fejl på den, eller om den sidder korrekt på dig? De skal helst ikke glide ned. Det oplever jeg i hvert fald ikke.

Svar
Camilla 18. februar 2020 - 16:54

Brugte du sådan en BH under din graviditet, hvor brysterne voksede? Eller har du gode ideer eller tip om andet Undertøj under graviditet. Det må gerne være pænt ? knus C

Svar

Skriv en kommentar