Hjem PERSONLIGT VI SKAL HAVE EN …

VI SKAL HAVE EN …

af Frederikke Egel

SÅ er vi hjemme fra kønsscanning og har puttet storesøster Elvira. Hun har været med inde til scanningen og hilse på … LILLEBROR!!!! JA!! LILLEBROR!!!! Vi skal have en dreng!!! ? Whaaaaat!! Hihihihii. Det er så vildt! Vi skal være forældre til en lille dreng! Ejjj, men altså hvor er det skønt! Det bliver så fedt at have en af hvert køn, selvom vi skal ud og shoppe en masse nye drengeting, eftersom alt Elviras er lyserødt og meget tøset. Haha.

Læs også: Jeg er ikke den eneste, der er gravid

Vi er så glade! Det havde vi selvfølgelig været uanset hvad, men det bliver altså lidt sjovt at prøve en dreng også. Hvor mange af jer har en af hvert køn? Og hvordan fungerer det? ?

Vi har som sagt fået foretaget alle vores scanninger hos Ultralydklinikken inde i centrum, og dem kan jeg varmt anbefale. Vi får fantastisk behandling hver gang, og de tager sig god tid til at tjekke alt igennem og tage en masse gode billeder og videoer, som man i øvrigt kan få sendt på sin mail efterfølgende. En kønsscanning koster 500kr, og jeg synes, at det er super rart lige at komme ind og få sagt hej til baby mellem scanningerne i uge 12 og 20. Det var bare lige en anbefaling til andre gravide.

You may also like

5 kommentarer

Frederikke 11. april 2019 - 20:40

Vi har en datter på 3 år og til maj kommer lillebror. – det er vildt at få et af hver køn og se hvor meget ens datter glæder sig til at blive storesøster. ♥️
Hjertelig tillykke til jer!

Svar
Anne Sofie 11. april 2019 - 21:05

Ihhhh😘 hvor er det STORT👶🏻❤️

Svar
Emma 11. april 2019 - 21:48

Nu har jeg ikke selv nogle børn endnu med mine kun 23 år, men jeg er den heldige storesøster til to dejlige småbrødre. En ikke så lille på 19 år og en efternøler på 5 år. Jeg syntes, at det er så skønt at være storesøster til de to festlige gutter. Jeg tror også at det har gjort mig mere hårdhudet for den ældste og jeg har da haft en del slåskampe i løbet af opvæksten, men efter vi er blevet ældre kører vi med et dejligt koncept: “bror-søster-hygge-tid”, hvor den mindste også får lov til at være med engang i mellem. De er begge to kæmpe gaver i mit liv. Og så har lillebror da delt ud af lidt fodbold-facts og forklaring af off-side reglen, som jeg nu kan imponere kæresten med – det er også meget fedt 😉 De to kommer til at blive bedste venner. Det er jeg helt sikker på! Kæmpe tillykke!! ❤️

Svar
Signe Op. 12. april 2019 - 8:47

Stort tillykke! Det bliver da så godt 😊
Nu er mine børn store, men vi har en datter på 16 (17 om et par mdr.) og en søn, der lige er blevet 15. Der er altså 22 mdr. mellem dem, og jeg ville aldrig have ønsket det anderledes (selvom lillebror kun var semi-planlagt, haha!)
Jeg husker, at alle sagde “ååååhh nej, så får I TO blebørn!!”, men om jeg skulle skifte én eller to bleer, var sgu da ligemeget!
Selvfølgelig var vi da mega trætte i perioder (fordi; baby), og jeg blev så også indlagt, og var sgu ved at kradse af, da han var to uger gammel – men jeg husker det, ærligt, ikke som værende umenneskeligt hårdt. Overhovedet. Vi var jo allerede inde i småbørns-rutinen.
Vores har været hinandens bedste venner hele vejen igennem, selvom de er meget forskellige og har forskellige interesser. Nu er de jo teenagere, og de kan da godt ryge lidt i struben på hinanden ind i mellem (som regel når storesøster ikke giver efter for lillebror 😉), men de har helt klart hinandens ryg, og de sover også stadig sammen i ferier osv.
Så; jeg ville så afgjort gøre det hele om igen! Det bliver vildt spændende for jer 😊

Svar
Katrine 12. april 2019 - 19:28

Jeg er selv storesøster og der er 4 år i mellem min lillebror og jeg. Vi har hele livet været bedste venner! Aldrig haft et alvorligt skænderi, sov i samme seng til jeg fyldte 15 (stoppede kun fordi NU var jeg altså en stor pige), efter jeg er flyttet hjemmefra går der lidt mellem vi ses, men vi snakker og hygger stadig som om vi boede sammen. Han er den bedste man kunne ønske sig, så GLÆD jer!!

Svar

Skriv en kommentar