Hjem PERSONLIGT PÅSKEPLANER – VI SES!

PÅSKEPLANER – VI SES!

af Frederikke Egel

Påsken er allerede begyndt herhjemme. Det gjorde den faktisk i fredags, da Mark har ferie hele ugen og påsken med, så vi gik i totalt ferie-mode, da han trådte ind ad døren efter fyraften fredag. Weekenderne forsvinder så hurtigt, så det er bare ekstra dejligt, når vi har nogle flere dage, hvor vi kan være sammen som familie, uden der går alt for meget hverdag og travlhed i den. Så nu har vi 11 dage med ren hygge. Meeen også lidt travlhed. Haha.

Ferien startede på meget romantisk vis fredag. Jeg faldt i søvn med Elvira kl. 20 og stod først op kl. 7 lørdag morgen. Så jeg missede både X-Factor og kærestehygge på sofaen. Haha.

Lørdag var vi hjemme hos Marks gode kammerat, Nicklas, sammen med hans unger og et andet vennepar og deres søn. Det var super hyggeligt. Mark og jeg blev til aftensmad, og vi endte med at gøre det hele lidt lettere for os selv, så vi ikke skulle ud og handle eller slæbe alle unger med på restautant, så vi bestilte en masse sushi fra JustEat og spiste sammen. Vi bestilte fra Oishi som ligger på Amager. Dem har vi fået fra en gang før, og det er super fint. Det samme med servicen fra JustEat, der hele tiden opdaterer én på ens mad. Vi fik spist og godt mætte, og så var der faktisk lidt til overs til Nicklas og pigerne til dagen efter, så det var helt perfekt.

Vi puttede efterfølgende Elvira i sin barnevogn på altanen. Det fungerer super godt for os at putte hende til natten i barnevognen, når vi er ude. Der sover hun i frisk luft og uden for mange forstyrrelser, og så triller vi hende enten hjem i barnevognen eller ned til bilen, hvor vi kan bære hende til og fra autostolen uden ret meget besvær. Og så sover hun ufortrødent videre, når vi kommer hjem og lægger hende i vores seng. Sådan har vi altid gjort, og det fungerer super godt for os. På den måde er vi heller ikke begrænset, når vi er ude, og det er virkelig rart.

Søndag stod den på (overdådig) brunch hos Vini min mødregruppe. Pga sygdom endte vi kun med at være os og vores mænd og børn, da Nikolines søn Villads var blevet syg. Det var så ærgerligt, men vi hyggede alligevel. Der sluttede vi også aftenen af med en omgang wok fra JustEat, og så trillede vi hjem i solskin og puttede Elvira. Og så havde vi selv lidt hyggeaften.

I dag mandag har Elvira været i vuggestue, mens Mark og jeg har pakket kufferter og bil og gjort klar til, at vi i aften kører hjem til mine forældre på Fyn, for så i morgen at køre videre til Berlin hele slænget. Eller næsten da – min lillesøster, Mille, er på Philipinerne i et par uger, så hun kommer ikke med, men alle andre gør. Og der skal vi være helt til søndag. Det bliver suuuper godt! Vi var der for 4 år siden uden børn og glæder os til at komme afsted igen. Jeg er dog ret spændt på, hvordan Elvira tager køreturen, da hun jo har en tendens til at blive køresyg. Vi kører om natten, så hun kan sove hele vejen, og så plejer det ikke at være noget problem. Derudover har jeg købt sådan nogle armbånd, der skulle stille den værste kvalme, så dem håber vi virker! Men jeg er nu stadig lidt spændt, må jeg indrømme. Jeg har i hvert fald stofbleer og bleposer klar til opkast, hvis det går galt. Haha.

Det var vores påskeplaner. De er skide gode, hvis jeg selv skal sige det. 😀 Hvad har I af planer disse dage?

You may also like

Skriv en kommentar