Hjem MODE KJOLER – MINI, MIDI & MAXI

KJOLER – MINI, MIDI & MAXI

af Frederikke Egel

SÅ er foråret for alvor kommet. I skrivende stund kører der en græsslåmaskine rundt nede i Byparken (der hvor vi bor), og det giver mig den dejligste følelse (og duft) af sommer! Så nu er det på tide at finde sommerkjolerne frem eller få købt nogle nye, hvis man ikke ejer. Derfor har jeg samlet en gigantisk bunke af de fineste kjoler, jeg kunne finde online lige nu. Jeg har primært kigget på ASOS og Nelly, men NAKD, Gina Tricot, Arket, H&M, Other Stories osv. har også enormt mange til rigtig fine priser! Det er bare med at få kigget. Jeg plejer at fylde min kurv med mine favoritter, og så sorterer ud til sidst, når jeg kan sammenligne dem med hinanden. Det plejer at fungere meget godt. ?

Jeg har forsøgt at finde en balance mellem, at kjolerne blev for fine og for boheme, og jeg synes helt klar, at alle kjolerne er sååå smukke hver især. Særligt denne, denne, denne, denne, denne og denne overvejer jeg virkelig selv kraftigt! WOW! Jeg håber, I kan finde noget fint til jer selv!

MINI DRESS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

MIDI DRESS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

MAXI DRESS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

You may also like

3 kommentarer

Nicoline 30. april 2019 - 22:47

Jeg syntes det er mega fedt er du har lavet et blog indlæg omkring det med kjolen, både fordi jeg selv er begyndt og gå meget i kjoler og fordi at det er mega fedt at få lidt inspiration til sommeren 19. Og nogle mega fede valg, lige min stil!😊
Hilsen Nicoline

Svar
Anita 2. maj 2019 - 6:58

Hvor er din egen kjole fra 🙂

Svar
Frederikke Egel 2. maj 2019 - 7:53

CoCouture. Den kommer vidst i butikkerne lige straks. 🙂

Svar

Skriv en kommentar