Hjem RANDOM TØJKRISE, INSPIRATION TIL GRAVIDE OG @PREGGOOFTHEDAY

TØJKRISE, INSPIRATION TIL GRAVIDE OG @PREGGOOFTHEDAY

af Frederikke Egel

GRITT OG BORIS KJOLE (lignende her) | ACNE JAKKE (her) | NIKE SNEAKERS (HER)

Forleden havde jeg den vildeste tøjkrise. Jeg prøvede alt i min garderobe – inkl. mine nye køb, jeg havde fået hjem fra ASOS. Men intet sad godt. Intet gjorde noget godt for min krop. Og intet matchede det humør, jeg var i, hvilket altid er det jeg klæder mig efter. Det føltes som en umulig opgave at finde et outfit, som jeg kunne have på hele dagen til møder inde i byen og afslutningsvis tøsemiddag, og jeg var simpelthen løbet tør for idéer.

Så jeg søgte efter outfitsinspiration til gravide på Google, Instagram og Pinterest. Men uden held. Der kom mange søgninger frem, men intet der gjorde det for mig. Heller ikke de profiler, jeg allerede følger, kunne hjælpe mine kritiske øjne i går. Det var træls. Og en rigtig humørdræber. Men det var ikke første gang. Og nok heller ikke sidste…

Og dét fik mig til at tænke på noget. På, hvordan jeg kan skabe et let tilgængeligt forum med outfitinspiration til gravide, så man altid har et sted at søge hen, når man mangler inspiration og inputs. Det kan både være til køb at nyt, men også til brug af tøj, man allerede har i gaderoben – det er nemlig ikke nødvendigvis ens garderobe, der fejler noget – man mangler bare inspiration til, hvordan man kan style de ting, man allerede har eller supplere med små detaljer. Til alle slags humør og alle slags begivenheder; alt fra hverdag, arbejde og hjemmehygge til bryllupper, tøsemiddage og dates. Bevares, nogle gange skal der nyt til, men andre gange skal det bare ses i nye sammenhænge.

Så jeg spurgte jer på Instagram, om en Instagramprofil med det formål kunne være en idé, og så væltede min Instagram ellers med tilkendegivelser fra jer! Det var helt vildt, som I tog imod min idé. Og så gik der ikke længe, før profilen @preggooftheday var oprettet. Med det ene formål at inspirere og dele outfits til gravide. Uanset om man er i uge 5 eller 40. Og i dag søndag, 48 timer senere, er der over 1500 følgere, en masse taggede billede, gode idéer til måder at inspirere og få delt outfits osv. Det er simpelthen så fedt at mærke jeres opbakning omkring at lave et fællesskab for gravide.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg har allerede skrevet med flere af jer om muligheden for at udvikle på konceptet. Der er nemlig allerede enoooormt mange, der har spurgt, hvor tingene på billederne er fra, og om jeg ikke kan spørge ejeren af billederne, hvor tingene er fra, så jeg kan tagge dem. Men det bliver et helt enormt stort arbejde for mig at holde styr på, hvor alt er fra og så sørge for at få det tagget korrekt, når jeg deler de enkelte billeder. Der er så mange smukke gravide, der er allerede er med og har delt deres billeder, så det bliver en umulig opgave, hvis jeg skal have fat i alle angående hvert enkelt billede. Medmindre jeg får 25 praktikanter til at hjælpe. Kender I nogen? Haha.

Men, når det så er sagt, så vil jeg jo rigtig gerne være med til at inspirere og finde links til tingene eller finde noget lignende, fordi jeg selv synes, at jeg tit kan mangle inspiration. Og fordi det i forvejen er en del af det, jeg laver til daglig. Men i og med jeg ikke kan lave swipe op på Instagram, når jeg ikke har 10.000 følgere, så kan jeg ikke dele links til ting derinde, hvorfor jeg overvejer, om jeg skal lave en blog, der udelukkende handler om graviditet, tøj og inspiration. Så den har ét fokus; at hjælpe og inspirere gravide. Her kunne jeg dele alt fra outfitinspiration og collager til interviews med andre gravide, gode råd til gravide og kommende mødre, få jer på banen på en eller anden måde, lave shopping hauls osv. Kunne det ikke være mega nice med et forum, der kun handler om graviditet? Så man kan søge derind, når man har brug for det?

Jeg håber, I vil tage godt imod mit nyt initiativ og evt. hoppe ind og følge med på profilen eller dele den med en gravid. Dertil må I meget gerne skrive, om I synes, det kunne være en idé med en preggo-blog? Eller har I andre idéer?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

You may also like

2 kommentarer

Tanja 26. maj 2019 - 20:42

Flere af denne type indlæg (!!!) hvor der vises et outfit og alternativer til det outfit, det er enormt inspirerende!

Svar
Frederikke Egel 26. maj 2019 - 20:49

DEJLIGT at høre!

Svar

Skriv en kommentar