Hjem PERSONLIGT 26 ÅR

26 ÅR

af Frederikke Egel

Så for saaa … dælen! Så kom jeg tættere på de 30 end på de 20 år. I dag bliver jeg nemlig 26 flotte år. Det føles så godt! Jeg har altid elsket fødselsdage, og jeg er sikker på, at det vil forsætte. Jeg elsker nemlig der, hvor jeg er i mit liv, og jeg er lykkelig som aldrig før. Stolt og lykkelig! Jeg har nemlig alt, hvad jeg skal bruge!

For over 9 år siden, da jeg var knap 17 år gammel, mødte jeg min drømmemand. En Københavnersnude, der var flyttet til Fyn for at spille håndbold. I min by. Faaborg. Det slog ikke klik med det samme. Vi hang ud som venner, gik i byen med hans drenge og mine piger, spiste middage, gav highfives i håndboldhallen og var egentlig bare homies. Indtil han inviterede mig på en date. Hjemme hos ham. Mens jeg var på krykker efter en knæoperation. Dér slog det klik. Dér, da jeg sad på køkkenbordet, mens han lavede mad til mig og kiggede mig dybt i øjnene. Da vi kyssede inde i sofaen, og han tog min hånd og lagde på hans brystkasse, så jeg kunne mærke hans hjerte hamrer. Da vinhylden faldt ned, og vi måtte gøre hele køkkenet rent. Da han kørte mig hjem, og jeg slet ikke ville have aftenen skulle slutte. Da vi kyssede farvel. Og da vi sås hver dag resten af ugen. Og da jeg weekenden efter blev inviteret med hjem til hans familie på Sjælland. En hel weekend. Siden da har vi været kærester. I 7,5 år. Med medvind 95% af tiden. Jeg er fandme heldig!

Årene efter blev jeg student og rejste 3 måneder til Australien, mens Mark flyttede til Norge for at spille håndbold. Efterfølgende flyttede vi sammen til København, hvor Mark fik job, og jeg startede på min bacheloruddannelse. Undervejs købte vi lejlighed i Ørestaden, fik fællesøkonomi, jeg blev bachelor, gik selvstændig, Mark fik ny håndboldklub, vi blev beriget med Elvira, vi købte en ny, større lejlighed, og nu er jeg gravid med lillebror. Og vi har det fantastisk. Vi har vores bump på vejen og små-diskussioner. Jeg kan være sur, skrap og bitter, som jeg plejer. Livet med et og snart to børn er noget helt andet end bare at være os to, men vi er glade og har det så godt. Jeg tror ikke, at nogen af os ville ændre på noget, selv hvis vi kunne. Jeg ville i hvert fald ikke.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvad fremtiden bringer. Det kan kun blive godt, så længe jeg har min familie med mig. Nu vil jeg nyde tapas med mine søstre.

You may also like

2 kommentarer

Tina 3. juni 2019 - 23:20

Et meget stort tillykke med dine 26 smukke år 🙂
Dejligt at du trives og er i harmoni, så er det hele ligesom også meget nemmere at tackle 🙂
Højt hurra !

Svar
Frederikke Egel 9. juni 2019 - 10:54

Tusind tak, Tina!

Svar

Skriv en kommentar