Hjem SKØNHED MIN SOMMER-MAKE-UP (OG 20-60% RABAT PÅ BEAUTY)

MIN SOMMER-MAKE-UP (OG 20-60% RABAT PÅ BEAUTY)

af Frederikke Egel

Annonce for Cocopanda

KODEN ‘10FRED’ GIVER 10% RABAT PÅ ALT (INKL. UDSALGSVARER) HOS COCOPANDA

KODEN ‘FFRED’ GIVER FRI FRAGT HOS COCOPANDA

Koderne gælder til d. 18/7. Der kan bruges én kode pr. kunde/ordre, så tjek om de 10% rabat er bedre end gratis fragt eller omvendt (hvis du køber over 399kr, så er der automatisk gratis fragt)

Hold nu op, hvor har vi været heldige med vejret, solen og graderne de sidste par uger (måske lige borset fra den vilde blæst de sidste par dage). Men Danmark kan altså noget helt særligt, når sommeren viser sig fra sin bedste side, og herhjemme har vi nydt det i fulde drag med badebassin på altanen, is i massevis, strandture med en masse solcreme, sene sengetider og en masse familie- og vennehygge! Jeg håber, det gode vejr har tænkt sig at forsætte, når vi nu har planlagt en sommerferie i det danske land, så vi kan forsætte de mange hyggelige stunder!

Netop i håbet og troen om, at sommeren bliver god og lang i år, har jeg bestilt en masse lækre sommer-produkter hjem fra Cocopandas sommerudsalg, hvor de har 20-60% rabat på stort set hele webshoppen! Og udover de rabatter, der er at finde under udsalget, så giver koden 10FRED 10% ekstra rabat på alt – det gælder også udsalget! Så nu er der altså virkelig penge at spare!

Hvis ikke I kender Cocopanda, så er det en fantastisk webshop (E-mærket og det hele, så den er skam legit nok! Jeg har også før omtalt dem her og her). De har alt, hvad I måtte lede efter indenfor beauty brands, make-up, hår, stylingprodukter, hudpleje, solcremer, pensler, accessories osv. til super fordelagtige priser, og når der nu både er udsalg og ekstra rabat, så findes det altså næsten ikke billigere!

I min ordre har jeg haft fokus på sommerprodukter (og lidt ekstra make-up til toilettasken, når der nu var rabat). Jeg har bestilt en masse solcremer hjem (som jeg også kan bruge på Elvira), solbeskyttelsesspray til håret (musthave!), after-sun shampoo, selvbruner produkter (fordi; skyggelivet med børn), og sidst men ikke mindst; make-up bl.a. med solfaktor i!! Ja, den er god nok! Det findes! Her kan I se mine køb:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER

Den fik ikke for lidt, som I måske kan se. 😉 Alle produkterne, pånær Anastasia Beverly Hills, er på udsalg, og koden ‘10FRED‘ giver jo både 10% rabat på udsalg og ikke-nedsatte varer, herunder ABH, så jeg fik lige tanket op af mine favoritter derfra.

Jeg er enormt glad for ABH til mine bryn, og så er deres contour palette den hidtil bedste, jeg har prøvet. Den matcher min hudfarve perfekt, den holder længe, den er stærk i pigmenteringen, og den er i god kvalitet. Prisen er dog også derefter (465kr uden min rabat), hvorfor jeg er ret sart med at tage den med på f.eks. ferier eller i tasken, hvis jeg skal friskes op i løbet af dagen. Så der har jeg en meget billigere erstatning fra brandet Pashion, som jeg faldt over for maaange år siden. Der har jeg både et contour og highlight kit til hhv. 74kr og 56kr (vanvittig pris med udsalg og rabat, ikk?), som jeg altid har med i tasken. Det er virkelig gode produkter til priserne, så da jeg så, at de var tilbage på lager, hapsede jeg også lige en af hver af dem, når de ikke koster mere. De ryger hurtigt, så I skal nok ikke vente for længe, hvis I skal have fingre i dem. Find dem her og her.

Derudover bestilte jeg min sædvanlige BB cream fra IsaDora med SPF12 i, og så så jeg, til min store overraskelse, en bronzer fra Psysicians Formula med SPF20 i! Det har jeg aldrig set før. Den kostede 108kr, så den måtte jeg også prøve, og dén er jeg seriøst blevet positivt overrasket over. Den er SÅ god!!! Den, min BB cream og min læbepomade fra Jane Iredale med SPF15 udgør basen i mit sommer-make-up look (under det har jeg dagcreme og solcreme, for selvom der er SPF i make-up produkterne, må de ikke erstatte almindelig solbeskyttelse).

På billederne kan I se mig før og efter, jeg har lagt min sommer-make-up. Det er ganske beskedent, men det gør altså lidt alligevel. Og det er endda uden mascara, som man jo bare kan tilføje, hvis man ønsker. I morgen kan I på min IG @frederikkeegel se en lang story, hvor jeg lægger make-up’en og faktisk tester bronzeren med SPF i. Hvis videoerne er udløbet i min story, ligger de under mine highlights/højdepunkter.

Jeg håber, I kan bruge indlægget og få inspiration til et sommer-look, eller at I i det mindste husker at få brugt rabatkoden og tjekket Cocopandas vanvittige udsalg ud. Der er helt sikkert noget, I kan bruge! Det tør jeg næsten godt love! Find udsalget og mine produkter her. Og husk at få brugt en af koderne, inden de udløber d. 18/7!

Læs mine to tidligere beautyindlæg fra Cocopanda her og her.

Pssst: hver måned trækker Cocopanda lod om et gavekort på 1000kr til deres webshop til alle dem, der er tilmeldt deres nyhedsbrev. Det kan gøres her.

You may also like

Skriv en kommentar