Hjem MODE DEN PERFEKTE NEDERDEL (OGSÅ TIL GRAVIDE)

DEN PERFEKTE NEDERDEL (OGSÅ TIL GRAVIDE)

af Frederikke Egel

ASOS NEDERDEL (her) | NELLY T-SHRIT (her) | NIKE P-6000 (her)

ASOS NEDERDEL (her) | TO BE WANDERLUST T-SHIRT (her) | NIKE 97 (her)

GINA TRICOT NEDERDEL (her* – lignende her) | ASOS T-SHIRT (her) | NELLY SLIPPERS (her)

Idéen til min anden Instagramprofil @preggoftheday (som faktisk også har en hjemmeside) udsprang af, at jeg ret tidligt i min graviditet havde tøjkrise. Da maven så småt begyndte at vise sig – især i det stadie, hvor man godt kan blive i tvivl, om det er en pasta-baby eller en baby-baby – ramte jeg en mur, hvor jeg bare ikke følte mig tilpas i noget tøj! Ikke jeans, kjoler, nederdele, shorts, undertøj, badetøj eller noget som helst kunne gøre det for mig. Intet. Nada. Alt sad dårligt. Syntes jeg.

Og det ligner egentlig ikke mig at være så kritisk, for jeg er nu ret tilfreds med, hvordan min krop ser ud (og jeg er for doven til at gøre noget ved det, jeg ikke er helt tilfreds, så jeg kan jo ikke rigtig tillade mig at brokke mig). Men det gik op for mig, at jeg virkelig manglede inspiration til, hvordan jeg kunne klæde mig i takt med, at min krop forandrede sig, og min mave voksede. Så i fællesskab med jer oprettede jeg @preggooftheday, og siden da er det stukket helt af med følgere, engagement, taggede billede, lækre outfits og en masse inspiration. Det er simpelthen SÅ fedt!! Hvis ikke I har tjekket profilen ud endnu, så vil jeg virkelig anbefale jer at gøre det her.

Læs også: de 18 værste ting ved at være gravid

Noget af det jeg er blevet inspireret allermest med på profilen er nederdele til gravide. Jeg synes virkelig, at det er fint og gør noget helt særligt for kroppen og outfittet – især de her stramme pencil skirts eller de klassiske midi skirts. Så det har jeg taget rigtig meget til mig og føler mig nu allermest tilpas i lige præcis dét outfit.

I er rigtig mange, der har spurgt til mine nederdele, og de to mest populære er denne fra ASOS til sølle 97kr, som jeg har i str. 40 (jeg bruger normal str. 38, så jeg har taget den en str. større, og den passer perfekt. Der er masser af elastik og plads i den!) og denne fra Gina Tricot*, som desværre er udsolgt, men så kan I finde en masse lignende her. Jeg har min i str. 38, da der er god elastik i livet på den. Ingen af delene er lavet til gravide, men begge dele har masser af stretch i sig, og så kan man også bruge dem igen efter sin graviditet. De er super budgetvenlige og fantastiske til prisen!

You may also like

2 kommentarer

Bella 26. juli 2019 - 8:21

Den sorte nederdel. Bliver den siddende når man går? Har været uheldig med den type nederdele som glider op når man går. Er så træls at skulle gå og hive ned hele tiden!

Svar
Frederikke Egel 26. juli 2019 - 13:10

Godt spørgsmål! Det er nok umuligt fuldstændig at undgå, at de kravler en smule op, når de sidder helt tæt, for dine dine skridt vil jo skubbe den op hver eneste gang. Men jeg har slet, slet ikke tænkt over, at jeg har skulle trække den ned ofte eller noget. Så det har slet ikke generet mig.

Svar

Skriv en kommentar