Hjem SAMARBEJDER OM AT VÆRE VÆRT PÅ SIT FØRSTE EVENT

OM AT VÆRE VÆRT PÅ SIT FØRSTE EVENT

af Frederikke Egel


REKLAMELINK: FIND MIN RØDE KJOLE HER

Annonce for Sanex

Pssst: husk at deltag i min konkurrence om at vinde den samme goodiebag, som alle pigerne fik. Deltag her.

I tirsdags var jeg til event. Det er umiddelbart ikke noget nyt (ikke for at prale, men det er en af goderne ved mit arbejde ?) Men det her var ikke hvilket som helst event, og jeg deltog ikke på hvilken som helst måde. Det var et event for min samarbejdspartner Sanex, som jeg er stolt ambassadør for, og jeg var derfor vært på eventen! Vært! Urg! That’s a first! Jeg har deltaget i mange events igennem årene, men rollen som vært har jeg aldrig haft. Så det var en rolle, jeg var ret spændt på og glædede mig vildt meget til at indtage, men det var også en rolle, der skruede presset, forventningsniveauet og spændingen en del mere op end sædvanligvis.

Heldigvis gik alt langt over forventning, og vi havde simpelthen den hyggeligste og skønneste dag! Sanex og jeg havde håndplukket et lille udvalg af dejlige damer, som vi gerne ville have med og forkæle på dagen. Vi ville gerne holde det intimt, hyggeligt og stille og roligt, og det lykkedes bare så godt! Og forsamlingen af damer passede rigtig godt sammen og klikkede super godt. Det er den bedste følelse!

Vi startede med at mødes til en tår at drikke, og her holdte jeg en lille velkomsttale. Jeg skulle ikke sige ret meget, men alligevel havde jeg lige måtte sætte mig ned og forberede et par stikord aftenen forinden for at være sikker på, at der ikke gik for meget gøjl i den. Derefter fik alle pigerne en morgenkåbe (med personlige initialer indgraveret), et håndklæde og en strandtaske, som en del af goodiebagen, og så gik vi i spa. Her var der arrangeret fodbad, saunagus, dampbad og tid til lidt hyggesnak i poolen. Efter spaen fik vi lækker frokost, Sanex holdte en præsentation, og vi fik snakket ørene af hinanden. Det endte faktisk med, at alle blev hængende længere end planlagt, fordi vi alle hyggede os så meget, og ingen havde stramme tidsplaner. Det var helt perfekt!

Jeg har filmet vores dag og fået klippet en lille video sammen, som jeg håber, I vil se her ovenover. Det var i hvert fald en rigtig dejlig dag, som jeg gerne vil dele med jer, og så kan I også se alle de skønne damer i badetøj og se hvalen her hoppe i havet. Det er ikke noget kønt syn, men sådan er det nu engang ?

Jeg er vokset lidt i selvtillid efter sådan et vellykket event, så jeg har blod på tanden for mere. Bevares, det bliver ikke lige foreløbig, da der lige er en baby og en ‘barsel’ på tegnebrættet først, men nu er der taget hul på bylden, og det føles godt. Og sejt. Og businessagtigt. Og jeg er sgu stolt af mig selv! Så det var lige et nyt skridt på min ellers ydmyge forretningsrejse. En rejse jeg er meget glad for at kunne dele med jer!

You may also like

Skriv en kommentar