Hjem PERSONLIGT … LETTET, TAKNEMMELIG OG TOTALT OVERRASKET

… LETTET, TAKNEMMELIG OG TOTALT OVERRASKET

af Frederikke Egel

FIND MIN BLÅ KJOLE HER (reklamelink)

Det har været en ret intens uge med mange store planer (og en forskrækkelse) for mit vedkommende. Først eventafholdelse, så et chokbesøg på fødemodtagelsen, dernæst sygdom og så kampagneskydning. På bare 5 dage. Det har været hårdt, må jeg indrømme.

Mit hovede og min krop har været på overarbejde og blandede tanker og følelser som frygt, glæde, spænding, forventning, accept, ros, kritik osv. har fyldt enormt meget hos mig. Så meget at der faktisk ikke har været plads til ret meget andet end det. Heldigvis er det nu ‘overstået’, og jeg er kommet godt om på den anden side – glad og tilfreds. Og det hele kunne ikke have endt på en bedre måde, end det gjorde i går.

Da vi i går gav kameraholdet highfives efter vellykket kampagneskydning, var en periode med meget pres, høje forventninger og mange deadlines ovre, og jeg kunne endelig ånde lettet og glad op. Da vi kørte hjem, troede jeg bare, at jeg skulle direkte hjem og slappe af med Mark og Vira, men jeg blev i stedet for overrasket med et surprise babyshower, og ord kan ikke beskrive hvor fed en følelse det var at blive mødt af mine allertætteste og nærmeste venner og familie, som jeg kunne nyde resten af min dag med. Det var den bedste måde at fejre afslutningen på en intens, men en god periode, mit arbejde, min graviditet og mine omgivelser på.

Jeg er fyldt op med lykke, taknemmelighed og kærlighed, der ikke kan beskrives. Det var simplethen så fedt og gennemført og helt perfekt timing! ❤

Jeg har været i min helt egen bobbel de sidste par uger, så jeg havde hverken luret til eller fra omkring den her overraskelse. Ikke engang de små tegn, som jeg nu godt kan se ville have afsløret ret meget, hvis de var sivet ind hos mig, men det gjorde de ikke, så jeg havde ikke forudset noget som helst! Det er bare så godt gået, og jeg blev mega glad og overrasket.

Alle blev hængende hele eftermiddagen, og der var mit favoritslik og kager i lange baner, og jeg blev forkælet med gaver op til begge ører. Jeg gik meget glad i seng i går, og jeg stod meget glad op i dag.

Hele dagen i dag har jeg siddet i nattøj med computeren i skødet og lavet så lidt som muligt. Jeg har rundet et par kampagner af, skrevet dette indlæg og forberedt ugens arbejde, men ikke noget der har fyldt så meget eller krævet noget fysisk af mig, og det har virkelig været tiltrængt. Jeg kan godt mærke, at jeg skal til at skrue ned for niveauet nu, hvor vi nærmer os den sidste måned af graviditeten. Så det har jeg gjort, og det har været og bliver så dejligt!

You may also like

Skriv en kommentar