Hjem MODE DE PERFEKTE KJOLER TIL GRAVIDE SOM IKKE-GRAVIDE

DE PERFEKTE KJOLER TIL GRAVIDE SOM IKKE-GRAVIDE

af Frederikke Egel

Reklamelinks er markeret med *: 1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER*

Det er vist ikke gået ret mange af mine følgeres næser forbi, at jeg er blevet ret glad for de her kjoler fra ByIC*. Mit indtryk er, at I er det samme. For der kommer godt nok mange spørgsmål på dem, hvilket er helt forståeligt, for de ér fantastiske! Så nu tænkte jeg, at jeg lige ville besvare de meste stillede spørgsmål i et indlæg. 😀

Er det vente-/graviditetskjoler?
Nej, det er det ikke. Det er helt almindelige kjoler, men pasformen gør dem heldigvis perfekte til både kroppe med og uden maver. Jeg er gravid i uge 35 på billede nr. 2, hvor jeg har denne* kjole på i str. M, og jeg kan sagtens være i den.

Hvad str. bruger du?
Jeg har alle mine kjoler i str. M og vil sige, at de passer spot on. Jeg kunne godt være i den i str. L i Agnete* kjolerne, fordi de sidder lidt mere til, men jeg tror, at det vil blive lidt for stort til mig efter graviditeten, så jeg bestiller dem i min almindelige str. M, så jeg kan bruge dem længe endnu. De er dog nemme at justere i livet, fordi de har bindebånd, så hvis du svinger mellem to str., ville jeg nok gå en str. op.

Hvilke er dine favoritter? 
Helt klart dem på billederne – de sidder super godt og er så lækre! Men derudover er jeg også vild med denne*, denne*, denne* og denne*.

Findes kjolerne også i korte?
Ja, det gør de. De bliver dog for korte til mig, når jeg er gravid, så jeg kan ikke passe de korte modeller, men der er rigtig mange fine modeller i kort. F.eks. denne*, denne*, denne*, denne* og denne* er jeg helt vilde med!

Er der stretch/elastik i?
Det varierer lidt fra kjole til kjole alt efter materialet, de er lavet i. Agnete* kjolerne er lavet af 100% polyester og har elasticitet i sig. Det har Lucia* kjolerne, som er lavet af 100 % viscose, ikke umiddelbart. De har dog en løsere pasform, så det gør ikke så meget, hvis du spørger mig.

Har du en rabatkode?
Nej, det har jeg desværre ikke. Heldigvis er priserne på kjolerne ret gode.

Er det deres egne designs?
Ja, alle kjolerne fra ByIC er Astrids eget design. De forhandler dog også andre brands såsom Noisy May*, Noella*, Only*, Y.A.S* og Vero Moda*.

Hvis I har flere spørgsmål, så stiller I dem endelig bare. Så skal jeg nok besvare dem og smide dem ind i indlægget. Ellers håber jeg, at I har fået inspiration og måske endda fået købt en ny kjole? 😀

You may also like

Skriv en kommentar