Hjem PERSONLIGT ØHM … SHOPPING TIL BABY NR. 2?

ØHM … SHOPPING TIL BABY NR. 2?

af Frederikke Egel

Annonce for Lidl

Som de fleste af jer efterhånden ved, så er vi ret glade for Lidls eget børnemærke Lupilu herhjemme. Bevares, vi har og bruger selvfølgelig også produkter fra mange andre brands til forskellige ting, men særligt Lupilus bleer, vådservietter og babyolie er musthaves ved puslebordet, deres smoothies, snacks og frugtmos er musthaves i køkkenet, og deres shampoo og bodywash er musthaves på badeværelset herhjemme.

Selve sortimentet er meget større og indeholder mange flere produkter end kun dem (se listen nedenfor), men lige præcis dé produkter er vi (og ikke mindst Elvira) ekstra glade for fra Lidl Lupilu. Det har vi faktisk mere eller mindre været, siden Elvira var helt lille, hvor jeg for første gang blev introduceret for Lupilu via Lidls babypakke. Efterfølgende blev jeg spurgt, om jeg ville samarbejde med Lidl, hvor jeg fik mulighed for at prøve endnu flere af deres produkter, og siden har de bare hængt ved og været fast inventar herhjemme. Og hvorfor ændre på noget, der fungerer så godt? Så forsætter vi selvfølgelig med, nu når lillebror også kommer.

Vi kender efterhånden produkterne så godt, og vi ved, at de virker, er effektive, har henholdsvis Svanemærket og Astma- og Allergi Danmarks Blå Krans samt er uden parfume, parabener og farvestoffer, maden er økologisk, uden tilsat sukker, salt, konserveringsmidler, og mærket har generelt bare en høj standard, så dem er vi helt trygge ved både selv at bruge, men også at anbefale andre. Jeg anbefaler f.eks. altid veninder eller bekendte, hvadenten de er førstegangs- eller flergangsgravide, at køre i Lidl og tjekke Lupilus udvalg ud, fordi de mere eller mindre har alt, hvad man skal bruge til store som små – og så er produkterne gode. Det synes vi i hvert fald!

Jeg har, som I kan se i videoen ovenover, også netop selv været et smut i Lidl for at rippe dem for alt det nødvendige til lillebrors ankomst om under en måned, så nu står puslebordet totalt klar, og der er fyldt op med bleer og plejeprodukter til lillemanden. Det føles godt! Alt det får I et lille indblik i i videoen.

Jeg må indrømme, at jeg har været en del mere laissez faire omkring denne graviditet, forberedelser, indkøb, forventninger, planlægning osv., end jeg var med Elvira, men nu begynder vi sådan rigtig at føle, at familieforøgelsen kommer tæt på, så nu skal vi snart til at have styr på de sidste ting. Det begynder heldigvis at ligne noget omkring puslepladsen, og barnevognen er også på plads, så lidt med er vi da 😉

I videoen herover, som er en vlog fra en hyggelig dag, kan I se, hvad jeg har købt af Lupilu produkter til Elvira og lillebror. Vi er vant til at have én slags indkøbsliste til Elvira, men nu når der kommer en helt lille baby, som skal ammes, skiftes rimelig ofte, plejes godt fra start osv., skal vi lige pludselig også have ammeindlæg, pusleunderlag til de spontane bleskift på en bænk, vatrondeller, skumklude, zink salve osv. Det var ret sjovt at handle ind til igen faktisk. Nu føles det langsomt mere virkelig.

Hvis I har nogle spørgsmål til nogle af produkterne, måden vi gør tingene på, hvad jeg kan anbefale eller andet, så hold jer endelig ikke tilbage med at skrive. Jeg står meget gerne til rådighed og hjælper det, jeg kan ❤️

Her er lige en oversigt over hele Lidl Lupilus sortiment:

 • Bleer (fra str. 1 (2-5 kg) til str. 6 (15+ kg))
 • Vådservietter (Sensitive (vores favorit) og Aloe Vera)
 • Vattepads
 • Pusleunderlag (De er ret stor, så de kan med fordel klippes over. Genbrug dem flere gange medmindre de er beskidte)
 • Ammeindlæg (Jeg kan også anbefale uldammeindlæg, der forebygger brystbetændelse og kan vaskes igen og igen)
 • Engangshagesmækker
 • Sikkerhedsvatpinde (vær obs på hvornår og hvor meget man må rense ører på børn)
 • Shampoo
 • Bodywash
 • Bodylotion
 • Babyolie
 • Zink salve (til rød numse helt fra nyfødt. Den er ikke alt for hård mod huden. Jeg bruger dog en kraftigere fra apoteket, hvis huden er virkelig ødelagt)
 • Smoothies (øko)
 • Frugtbar (øko) (Det hvide omkring stængerne er kartoffelstivelse, og det er spiseligt. Det er for at undgå at fedte for meget)
 • Kiks (øko)
 • Frugtmos (øko)
 • Mos (øko)

You may also like

1 kommentar

Satina Wandel 7. september 2019 - 21:38

Herhjemme er vi også glade for Lidl, vi bruger fast vådservietterne og er også glade for deres smoothies og mos! Jeg overvejer også, om vi skal give bleerne en chance – lige nu er vi på Rema1000 bleer, som vi er glade for, problemet er bare, at vi ikke har en Rema1000 i nærheden af os selv 😀

https://nouw.com/satinawandel

Svar

Skriv en kommentar