Hjem PERSONLIGT JULEHYGGE 2018 & 2019

JULEHYGGE 2018 & 2019

af Frederikke Egel

Glædelig 1. december… Tænk, det allerede er december! Hvornår skete det lige? (Ja, ja, i dag ifølge kalenderen, I know, men I ved, hvad jeg mener) Jeg føler kun lige, jeg har født Valdemar, hvilket jeg gjorde d. 6. oktober, så hvor faen er de sidste to måneder blevet af?!

Er jeg den eneste, der har det sådan?? Haha.

I går bød vi julen velkommen, da vi var til julehygge på farmors (min svigermors) arbejde. Der var kæmpe juletræ, julemanden kom forbi og sange sange, dansede om juletræet og viste sit værksted frem, nissepiger sørgede for god stemning, og der var æbleskiver og saftevand i lange baner. Det var simpelthen sådan en hyggelig eftermiddag, og Elvira hyggede sig så meget – omend hun var lidt overvældet af alle de mennesker, børn og indtryk. Haha. På det punkt kan man altså godt mærke, at hun stadig er lille. Verden kan stadig godt blive lidt for stor nogle gange. Men det var så hyggeligt!

Vi var også afsted sidste år, hvor Elvira var knap 1 år gammel. Der forstod hun ikke ret meget af, hvad der foregik, men hun havde lige lært at gå, så hun hev farmor med rundt for at kigge på juletræet og al julepynten. Hihi. I år forstod hun lidt mere af, hvad der foregik, og hun var dybt opslugt i de 10 minutter Cirkeline, Ingolf og Frederik var på scenen for at underholde. Ligesom hun var rundt og sige “wooow” til al julepynten på juletræet.

Jeg sad og kiggede billeder igennem på min telefon, og der faldt jeg over et par billeder fra sidste år. Der er godt nok sket meget, hva’? 😀

You may also like

2 kommentarer

Charlotte Eskesen 2. december 2019 - 6:09

Sikke en fin julepige.

Svar
Frederikke Egel 2. december 2019 - 20:16

Ja, så sød 😍

Svar

Skriv en kommentar